Żale i skargi na Zabrzański MOPR - HYdE PaRK

Strona 2 z 3    [ Posty: 25 ]

Napisano: 10 wrz 2009, 8:56

nie każdy dobrze się czuje w roli mesjasza a twój przykład \"walki\" i jej finał, ochoty do takowej nie dodaje...
~nodik

Napisano: 10 wrz 2009, 9:20

dzidka spruczniajej gałęzi nie na soków
~su

Napisano: 10 wrz 2009, 9:46

właśnie dlatego trzeba ja odciać
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 10 wrz 2009, 9:47

Co za bełkot !!!!!!!!!! Najlepiej aby wszyscy przyzwyczajali się??? To po co było obalać KOMUNĘ??? wszyscy juz byli przyzwyczajeni i wiekszość nie chciała odcinac gałęzi. Jakie Wy pi.....y wygadujecie??? to jest niepojete jak podchodzi się do spraw. Dlateko w życiu POMOCY SPOŁECZNEJ nieprędko się co zmieni - wystaczy wejść na ops i poczytac ten bełkot i juz wiadomo dlaczego!!!
~O\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Napisano: 10 wrz 2009, 9:51

nodik ja robię to co uważam za słuszne na miarę mojej wiedzy i doświadczenia, niczego nie żałuję wręcz przeciwnie - uważam, że dzięki temu jestem w porządku i to co robię ma sens. Ale ja to ja i nikt Tobie nie każe podążać moim śladem - to rzeczywiście bardzo dużo kosztuje i nie każdego stać na takie koszty
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 10 wrz 2009, 10:26

Zabrzanin to jakiś pieniacz i bełkotliwa mąciwoda!
~~do Zabrzanina

Napisano: 10 wrz 2009, 10:31

a teraz poobrzucajcie się błotem i będzie jak zawsze...
~kleik

Napisano: 10 wrz 2009, 10:43

do dzidki
chyba zbytnio nudzi cie sie, wez sie do pracy a nie siedzisz na forum i wypisujesz bzdury.
~kala

Napisano: 10 wrz 2009, 15:52

a co się tam u was wyprawia?
~pawik

Napisano: 10 wrz 2009, 17:23

Dzidka ja myślałam kiedyś że Ty jesteś pokręcona , nawet mi to nie przeszkadzało bo ja tez jestem , ale że masz się za pępek świata to już mi bardzo przeszkadza /w dodatku ciągle temu zaprzeczasz ale wystarczy przeczytać co piszesz żeby to stwierdzić/
~a

Strona 2 z 3    [ Posty: 25 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x