\"Zabrzanin\" rozpoczol wątek, po czym nie podał zadnego przykładu - co jest taką \"masakrą\", ze trzeba to wyciągac na forum, z czym nie mozna sobie poradzic w gronie zabrzńskiego MOPRU???? Ja dalej nie wiem... Na dobrą sprawę co kogo obchodzi co sie dzieje w Ośrodku w Gliwicach, Zabrzu, Będzienie, Dąbrowie Górniczej czy kazdym innym????? To wewnętrzne sprawy tych ośrodków!!! Łatwo jest wylewac zale i jad anonimowo, a moze by tak oficjalnie sie zwrócić do odpowiednich ludzi? Ale na to trzeba odwagi... Do dzibar - po raz kolejny (chociaz w tym wątku po raz pierwszy) użyłaś określenia \"dulszczyzna\". Ulubione określenie???? Juz oklepane...
tłumaczą się winni, a ja robię swoje i dostaje za to solidnie w kość. Nie uważam się za pępek świata, ale wole robić to co robię niż udawać, że nic sie nie dzieje i chować głowę w piasek.
a`propos nie przypominam sobie abym kiedykolwiek użyła na forum słowa dulszczyzna, ale mi pasuje ono do tego jak ulał
Czerwony łajdak Adam grzmi, że biskupi to pasibrzuchy. Tymczasem ksiądz dostaje ode mnie tylko tyle ile chce mu dać. Nie chce to nie daję nic. Z całą pewnością ten czerwony degenerat nie daje nic. Tak więc jest to wydumany problem przez zid.iociałego komunistę, który nawet nie zna podstaw swojej ideologii.
Prawdziwym problemem społeczeństwa w Polsce są okradający nas czerwoni burżuje, którzy uwłaszczyli się na naszym wspólnym majątku narodowym. Mój brat harował najpierw u jednego przez miesiąc i nie otrzymał ani złotówki zapłaty. Potem zatrudnił się w drugiej firmie i też nie otrzymał zapłaty. To tylko jeden człowiek wydymany na circa 5000,00 zł + podatek i ZUS. A takich ludzi są tysiące. Bandytyzm tych ludzi nie cofa się przed niczym, co pokazał przypadek żywcem pogrzebanego pracownika pod Grójcem.
A czerwona hołota, próbuje nas napuszczać na księży, któremu rzucę albo nie rzucę 2 zł na tacę. Dlaczego czerwona hołota nie atakuje burżujów? Dlatego, że to są ich pobratymcy. To nie księża nas okradają tylko burżuje!