zapraszam do wsparcia protestu, jeśli ktoś się poczuwa - HYdE PaRK

Strona 2 z 5    [ Posty: 47 ]

Napisano: 11 lut 2012, 17:47

i opadła maska - bęc!

~władca masek

Napisano: 11 lut 2012, 18:34

Nie ma telewizji nie stronniczej ale tv trwam przegina w prawą stronę za bardzo.
~Adam

Napisano: 11 lut 2012, 20:48

Warto przeczytać i nie bronić tv pana rydzyka

https://iktomaracje.pl/2012/01/maciej-mr ... religijny/
~hal

Napisano: 11 lut 2012, 21:15

Coś w tym niestety jest.
Media katolickie wykorzystują religię jako narzędzie manipulacji i nacisku.
Taki pasterz to chu.jowy pasterz. Nie sztuka przebrać się za wilka i straszyć owce.
~Adam

Napisano: 11 lut 2012, 22:57

śmiech na sali co ten gośc wygaduje.

Zapytajcie Helsińską Fundacje Praw Człowieka, Episkopat (choć oczywiście wcale nie musi to być dla nikogo wyznacznik), wiele środowisk naukowych co o tym myślą. A hal zacytował tu, czy przytoczył wypowiedź jakiegoś (przynajmniej przeze mnei pierwszy raz widzianego) profesora i od razu jes niby kontrargument.
Zobaczcie, zainteresujcie się bardziej szczegółowo, jak wyglądała procedura rozpatrywania wniosków koncesyjnych to będziecie mieli obraz \"demokracji\". Ten profesor nie wie o czym mówi, albo świadomkie udaje że nie wie o czym mówi. ciemny lud kupi jego wersję po jednej wypowiedzi. Farsa a nie argument.
~Łukasz

Napisano: 11 lut 2012, 23:03

Poza tym kłamstwem jest że procedury nie zostały naruszone. To jest kłamstwo i nie mam żadnych oporów żeby to nazwać jednoznacznie. Właśnie że zostały złamane. Podaję wam link do nagrania z posiedzenia komisji w sejmie, na którym była rozpatrywana sprawa i będziecie mogli sami ocenić jak się robi \"demokrację\" w Polsce.

https://www.tv-trwam.pl/index.php?section=swd&sectio=3o5

https://www.tv-trwam.pl/index.php?section=swd&sectio=3o2
~Łukasz

Napisano: 11 lut 2012, 23:11

Nie znam osoby oglądającej tv trwam. To medialny skansen dla zwapniałych konserwatystów i prawicowo-narodowych pseudopatriotów.
A o episkopacie mi nawet nie mów. To wszak wdział zamiejscowy czerwono-czarnej mafii.
~Adam

Napisano: 12 lut 2012, 0:12

ciemny lud - jak go nazywasz - już dawno kupuje wersje i płaci na \"królestwo mamony ojca - pożal się Boże - dyrektora\" - albowiem napisane jest \"że łatwiej wielbłądowi jest przejść przez ucho igielne niżli bogaczowi wejść do Królestwa Niebieskiego\" - tylko magistrze nie pisz, że tego nie widzisz.
i nie powołuj się na, jak sam napisałeś stronniczą tv, w jej własnej sprawie .

a to \"przeze mnie pierwszy raz widziany profesor\"

Dr hab. Maciej Mrozowski, prof. SWPS
Tytuł/stopień naukowy, imię i nazwisko:
dr hab. Maciej Mrozowski, prof. SWPS

Funkcje pełnione w SWPS: pracownik etatowy
Funkcja poza SWPS: członek Internaional institute of Communication (Londyn); członek Polskiego Towarzystwa Socjologicznego
Specjalność naukowa: socjologia
Kariera: doktorat: 1980 r. Uniwersytet Warszawski, habilitacja: 1991 r. Uniwersytet Warszawski
Najważniejsze publikacje:
Media publiczne: dziedzictwo przeszłości - perspektywy rozwoju., Studia medioznawcze nr 1.
Die Transformation der Massenmedien in den post kommmunistischen Landern: Die polnische Perspektive. In: Die Neuorganisation der politischen Gesellschaft (ed. K. Ziemer), Berlin Verlag, Arno Spitz GmbH, 2000.
The Portrayal of Immigrants in Polish Press, in: From Homogenity to Multiculturalism - Minorities Old and New in Poland, (ed. K. Iglicka), MacMillan, London, 2000.
Media masowe - władza, rozrywka i biznes, Oficyna Wydawnicza ASPRA-JR, Warszawa, 2001.

a co tam magister politologii z Działoszyc (jak sam podał) może widzieć - nic
~kicia

Napisano: 12 lut 2012, 0:47

przypomina, że sam chciałeś być Łukaszu radnym i posłem z jakiegoś ugrupowania - i co - nico - nawet we własnej miejscowości cię wygwizdali wyborcy!
chyba jakoś niewiele miałeś do zaoferowaniem w swoim programie wyborczym?
~coś mi się...

Napisano: 12 lut 2012, 11:04

nooo, zaimponowal mi bardzo.
Takich profesorów jest dziś na pęczki. Coś świadczy o wyższości jego zdania nad innymi (m.in. także prefesorami), którzy mają przeciwne zdanie?

Adaś, to że nie znasz osób, które oglądają telewizję Trwam, nie oznacza, że takich nie ma. A może znasz po prostu za mało ludzi?
Ooo, bardzo byś się zdziwił, ilu młodych ludzi ogląda tą telewizję. Twoje określenia \"pseudopatriota\", czy \"czerwono -czarna mafia\" są żywcem wzięte z klasyka Niesiołowskiego. To dla Ciebie wzorzec?
Dlaczego wydajesz osąd w odniesieniu do telewizji, której nie oglądasz i do jej widzów? Skąd wiesz o czym piszesz i jaką rzeczywistość osądzasz?
~Łukasz

Strona 2 z 5    [ Posty: 47 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x