zapraszam do wsparcia protestu, jeśli ktoś się poczuwa - HYdE PaRK

Strona 5 z 5    [ Posty: 47 ]

Napisano: 14 lut 2012, 15:55

Nigdy nie poprę protestu dotyczącego tv trwam. Zapomnij.
~Adam

Napisano: 14 lut 2012, 16:16

czytam ze zrozumieniem i dalej mnie nie przekonujesz jakim prawem ktoś nalega aby w internecie podawać coś na co nie ma się ochoty, to jest wrecz nekanie. Łukasz zachowuje sie asertywnie i rozsądnie: mówi to co chce powiedzieć i wie co mówi, wiec dlaczego zdarta płyta, która nawet nik ma nic nie mowiący bo to tylko treśc pytająca zamiast trzymać się wątku wypytuje o wyksztalcenie.
Robi ankietę to niech to powie jasno, a nie neka ludzi, którzy jemu nie pasuja bo maja inne zdanie
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 14 lut 2012, 16:31

a ty co adwokat diabła - nie do ciebie to się nie ładuj miedzy wódkęa zakąske bo ci jęorek przytrzaśnie. a pytanie jak pytanie prosto ciewa jestem jaka to uczelia produkuje magistrów \"takich na kopy\" politologii.
~to... do dzibar

Napisano: 14 lut 2012, 19:19

proszę jakie zainteresowanie budzi moje wykształcenie. Rozumiem, że nie mając się czym pochwalić zakresie edukacji, pytacie o wykształcenie innych tak?

Masz rację dzibar.

Niektórzy niegdy nie odnoszą sie do sedna tematu, tylko błąkają się na marginesie.
~Łukasz

Napisano: 14 lut 2012, 20:36

a swoją drogą to ciekawe dlaczego wstydzisz się Łukaszu ............. swojej szkółki?
a co do sedna tego postu to o czym tu dyskutować - o tym czy się poparło czy nie - bo to jest sedno postu!
i nie chodzi o wykształcenie - magister politolog - a o uczelnię.
ale jak nie to nie - widać nie ma się czym pochwalić.
~to...

Napisano: 15 lut 2012, 17:01

Nie ma się komu chwalić, a nie czym. Tak powinno brzmieć to wyrażenie. Akurat na pochwałach nigdy mi nie zależało. Jakoś moim dzieciom jeszcze niczyje pochwały jeść nie dały. W buty sobie włóż pochwały.

Chwalcy często są tymi, którzy nóż w plecy wbijają.
~Łukasz

Napisano: 15 lut 2012, 22:22

już sobie sam wbiłeś!
~i...

Strona 5 z 5    [ Posty: 47 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x