zarobki - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 11 z 14    [ Posty: 135 ]

Napisano: 06 sty 2016, 13:58

stokrotka25 pisze:Witam, tych zadowolonych i tych trochę mniej :D
Właśnie przepracowałam na umowie zleceniu (1/2 etatu) - 7 miesięcy za - 788zł netto miesięcznie bez żadnych dodatków...
Umowę miałam do końca grudnia. Miała zostać przedłużona ale jak na razie nikt się do mnie nie odezwał w tej sprawie...
Chyba zacznę się szanować i poszukam innej pracy...
Kiedy to piskałaś , był 4 sty . jakim cudem nikt z tobą nie przeprowadził żadnej rozmowy do końca grudnia 2015 ???!!!!!!!!!!!!!!
Gość

Napisano: 08 sty 2016, 9:47

Gość pisze:
stokrotka25 pisze:Witam, tych zadowolonych i tych trochę mniej :D
Właśnie przepracowałam na umowie zleceniu (1/2 etatu) - 7 miesięcy za - 788zł netto miesięcznie bez żadnych dodatków...
Umowę miałam do końca grudnia. Miała zostać przedłużona ale jak na razie nikt się do mnie nie odezwał w tej sprawie...
Chyba zacznę się szanować i poszukam innej pracy...
Kiedy to piskałaś , był 4 sty . jakim cudem nikt z tobą nie przeprowadził żadnej rozmowy do końca grudnia 2015 ???!!!!!!!!!!!!!!

jak to jakim cudem.... to norma w ops. ci wyżej zachowują się niekiedy albo i często tak jakby bali odpowiedzialności za to jaką funkcję pełnią.

dużo jest takich doniesień, takich przypadków....
dfggh

Napisano: 08 sty 2016, 10:42

Witam asystentów.
Jestem w podobnej sytuacji, bez umowy ale pracuje.
Ostatniego grudnia bez rozmowy otrzymałam informację, że jeżeli chce pracować to mogę przyjść do pracy.
Nie znam warunków, nie posiadam umowy.
rybkazlota

Napisano: 11 sty 2016, 14:26

Koszmar, poxwierdza sie teza dotyczaca patolovi w pomocy spolecznej !. Przykre , rok temua bylam w podobnej sytuaj. Podziekowalam za wspolprace kturej defakto nie bulo
byly asystent

Napisano: 11 sty 2016, 14:35

Umowę podpisałam 08.01. W tamtym roku dzięki dofinansowaniu zarabiałam 2,500 brutto. Teraz zarabiam 1850. Dofinansowanie z programu będzie być może aż w maju. Pracuję na zleceniu, więc wyrównania nie będzie. Paliwo własne, samochód własny, biuro do dyspozycji gdy akurat nikt inny nie zajmie, brak zrozumienia idei asystentury przez kierownictwo=brak zadowolenia z mojej pracy, ciągłe zastrzeżenia+brak poczucia satysfakcji. Warmińsko-mazurskie pozdrawia!
Monti

Napisano: 11 sty 2016, 21:11

A miało być tak pięknie.IIII
Głowy do góry, może będzie pięknie. POWODZENIA
zzzz

Napisano: 12 sty 2016, 10:43

Witam Proszę o odpowiedź ile wynosi zwrot kosztów za paliwo dla asystenta rodziny jak to wygląda u Was?jakie limity przysługują, oczywiscie na podstawie umowy o pracę na czas nieokresl.Proszę o poradę pozdrawiam
mikagops

Napisano: 12 sty 2016, 13:18

mikagops pisze:Witam Proszę o odpowiedź ile wynosi zwrot kosztów za paliwo dla asystenta rodziny jak to wygląda u Was?jakie limity przysługują, oczywiscie na podstawie umowy o pracę na czas nieokresl.Proszę o poradę pozdrawiam

napisz na [email protected] to napiszę Ci jak jest u mnie :)

pozdrawiam!
ttttaaaaaa

Napisano: 12 sty 2016, 22:36

Jak nasze rodzinki po 500 dostaną to będą nas uczyły jak przeżyć do ostatnie go!!!!
gmsd

Napisano: 14 sty 2016, 0:46

Ja obecnie czekam na umowę o pracę, do tej pory miałam pół etatu asystenta połączone z pół etatu pomocy administracyjnej. Teraz mam mieć tylko 1/4 etatu asystenta. Jest mi to na rękę. Jestem zmęczona ta praca. Wynagrodzenie takie sobie, mój mąż mówi że uprawiam wolontariat. Mam prawie 30 lat a zarabiam jakbym była w pierwszej pracy. Ale z tego co się orientuję, w większości ops zarobki są nieadekwatne do pracy i obciążenia psychicznego. Planujemy powiększenie rodziny i po macierzyńskim nie będę wracać do ops. Ma pewno poszukam czegoś innego. Moi podopieczni chwalą pracę w przemyśle spożywczym i zarobki o ok 500 zł na rękę minimum więcej niż ja bez większych stresów. Chyba pójdę do pracy tam, gdzie oni ;-)
Ewka04

Strona 11 z 14    [ Posty: 135 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x