ZAROBKI W ŚRODOWISKOWYM DOMU SAMOPOMOCY - Ośrodki Wsparcia

Strona 2 z 13    [ Posty: 128 ]

Napisano: 21 lip 2009, 1:46

ok1200zł. jako psycholog, marne grosza a jaka praca wie ten kto tam pracuje. koszmar, klijent pomocy społecznej jest tak roszczeniowy, wysysający energię że samemu żyć się nie chce. Co niektórzy podopieczni są bardziej zaradni niż zwykli ludzie, potrafią wykorzystać wszyskich dookoła finansowo, emocjonalnie ale ciągle im mało.Im wszysko wolno bo wszysko idzie na karb niepełnosprawności a pracownikowi niewiele można bo uwagi przełożonych.
~Zyta

Napisano: 23 lip 2009, 18:17

Zyto święte słowa. :)
~:-)

Napisano: 04 sie 2009, 17:24

U nas w ŚDS zarobki 1800-2500 brutto. Jak to mało to idżcie do pracy w fabryce na taśę!!!!!!!!!!!!!!!!!
~jacek

Napisano: 05 sie 2009, 19:25

Drogi Jacku jeżeli uważasz , że zarobki 1800-2500 brutto to tak dużo - to ja myślę , że to Ty powinieneś iść na \" taśę\" /cokolwiek to według Ciebie oznacza /. Nie prowokuj , bo jeżeli pracujesz w jakimkolwiek ośrodku pomocy , to znasz nastroje ludzi !!!!! Moim zdaniem jest niedobrze jeżeli nie da się porównać zarobków specjalisty w mops z zarobkami nauczyciela dyplomowanego. Jeżeli jesteś już duży , to chyba wiesz ,że się nie da !!!! I właśnie o to trzeba kiedyś zawalczyć.
~Kuba

Napisano: 10 sie 2009, 2:08

Jacku w jakim województwie pracujesz?
~specjalista pracy socjalnej

Napisano: 11 sie 2009, 23:43

mam pytanie czy w tym roku dostaliście jakieś podwyżki bo u mnie jest problem nawet z tymi ustawowymi . I jeszcze jedno ilu podopiecznych może mieć pod sobą terapeuta w śds ,chodzi mi o treść ustawy i gdzie jej szukać.pozdrawiam
~T.Z.

Napisano: 13 sie 2009, 19:58

U nas dostała tylko Pani Kierownik, reszta pracowników g...o
~Beata

Napisano: 23 sie 2009, 11:14

U nas tak samo......
~Kuba

Napisano: 26 sie 2009, 0:18

Nie ma ustawy o funkcionowaniu ŚDS jest projekt od paru lat. U nas podwyżki były.
~agaa

Napisano: 26 sie 2009, 16:08

Projekt został własnie zatwierdzony przez Radę Ministrów. Niebawem spodziewajcie się zmnian...tylko nie wiem czy na lepsze...Ale przynajmniej wszystko bedzie jaśniejsze...
~Izabela

Strona 2 z 13    [ Posty: 128 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x