zasiłek stały i alkoholik - Uzależnienia, Bezdomność

Strona 2 z 3    [ Posty: 21 ]

Napisano: 22 sty 2011, 14:22

alkoholicy to swiete krowy im sie nalezy zeby mieli za co chlac dzieciom niepelnosprawnym po 153 zl tylko na co ma to starczyc panowie w sejmie tez lubia sie napic reka reke myje faktycznie nasz kraj jest dziki
~zuzia

Napisano: 01 mar 2013, 14:07

ukończyłem terapię alkoholową. Gdzie udać się po zasiłek dla alkoholików. proszę o pomoc.
~piotr

Napisano: 04 mar 2013, 12:31

ja także dostrzegam fachowość, a przede wszystkim bardzo racjonalne podejście Danki do wielu tematów. Domyślam się, że Danka nie pracuje w ops, prawda?
~kaśka

Napisano: 07 mar 2013, 11:27

Jak ukończyłeś terapię alkoholową, to najlepszym rozwiązaniem jest podjęcie pracy.Praca człowieka wzbogaca.
~ewa

Napisano: 07 mar 2013, 13:24

najlepszym zasiłkiem dla alkoholika jest praca !!!
~Anna

Napisano: 07 mar 2013, 13:27

Mamy paru delikwentów co marnotrawią zasiłek stały. Za obopólną zgodą pieniążki są przekazywane do sklepu, gdzie wydawane są im środki czystości, żywność. Na alkohol i papierosy muszą sobie sami dorobić.
~rene

Napisano: 07 mar 2013, 13:31

Przemus a ja myślisz ? Coś za coś. Czasami z Wami trzeba postępować jak z dziećmi. \"Zjedz obiad, to dostaniesz batonika\" itp.
~rene

Napisano: 22 wrz 2013, 12:57

Moj maz jesy skonczonym alkoholikiem.Po wypadku samochodowym dostalam rente z KRUS(musialam oddac ziemie).Ma m na utrzymaniu uczacego syna. Jakie starania nalezy poczynic aby maz pijak otrzymal staly zasilek Te pieniadze pomogly mojej rodzinie.Dodam,ze jestem abstynentka.Nigdy nie pilam,dbam o dom i syna.
~ewa

Napisano: 03 paź 2013, 15:25

Podopieczny dostał w czerwcu 2013 r. zasiłek stały, cały czas nadużywa alkoholu. Dowodem w tej sprawie są notatki pracownika socjalnego z wizyt u podopiecznego (podczas wizyt był pod wpływem alkoholu, pił alkohol ze znajomym, zakupy zrobione w sklepie - piwo), nie wyraził również zgodyna leczenie. Usprawiedliwia się że jest chory, był w szpitalu i nie będzie miał z czego żyć jak nie otrzyma pieniędzy z GOPS. Czy GOPS może wstrzymć mu zasiłek stały?
~OLGA

Napisano: 16 paź 2013, 11:55

A może do pracy!!!!!!!!!!
~kasia

Strona 2 z 3    [ Posty: 21 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x