alkoholicy to swiete krowy im sie nalezy zeby mieli za co chlac dzieciom niepelnosprawnym po 153 zl tylko na co ma to starczyc panowie w sejmie tez lubia sie napic reka reke myje faktycznie nasz kraj jest dziki
ja także dostrzegam fachowość, a przede wszystkim bardzo racjonalne podejście Danki do wielu tematów. Domyślam się, że Danka nie pracuje w ops, prawda?
Mamy paru delikwentów co marnotrawią zasiłek stały. Za obopólną zgodą pieniążki są przekazywane do sklepu, gdzie wydawane są im środki czystości, żywność. Na alkohol i papierosy muszą sobie sami dorobić.
Moj maz jesy skonczonym alkoholikiem.Po wypadku samochodowym dostalam rente z KRUS(musialam oddac ziemie).Ma m na utrzymaniu uczacego syna. Jakie starania nalezy poczynic aby maz pijak otrzymal staly zasilek Te pieniadze pomogly mojej rodzinie.Dodam,ze jestem abstynentka.Nigdy nie pilam,dbam o dom i syna.
Podopieczny dostał w czerwcu 2013 r. zasiłek stały, cały czas nadużywa alkoholu. Dowodem w tej sprawie są notatki pracownika socjalnego z wizyt u podopiecznego (podczas wizyt był pod wpływem alkoholu, pił alkohol ze znajomym, zakupy zrobione w sklepie - piwo), nie wyraził również zgodyna leczenie. Usprawiedliwia się że jest chory, był w szpitalu i nie będzie miał z czego żyć jak nie otrzyma pieniędzy z GOPS. Czy GOPS może wstrzymć mu zasiłek stały?