zebrania - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 2 z 3    [ Posty: 23 ]

Napisano: 24 sty 2013, 1:11

Jeśli faktycznie przepracowałaś te 4 godziny na rzecz dziecka i np. byłaś w sądzie, szkole, lub na miejscu pracy i robiłaś papiery i możesz to udokumentować to należą Ci się:
1) wypłacone nadgodziny za 9 godz. pracy,
2) wolne w wymiarze 9 godzin w czasie przez Ciebie ustalonym,
3) wolne w wymiarze 13,5 godziny w terminie wyznaczonym przez dyrekcję.
Jeśli jest to Twój dzień wolny, to za nawet godzinę pracy, muszą Ci oddać pełny dzień, czyli 8 godzin. Traktowane to jest, jak praca w sobotę lub niedzielę w podstawowym systemie pracy.
~Inka

Napisano: 24 sty 2013, 10:14

Inko mogłabys podać skąd masz te dane?moja kadrowa twierdzi ze nic nie moze znależc nt zebrań w pracy.za wszelkie odnosniki będę wdzięczna!:)
~Ola

Napisano: 12 kwie 2013, 18:22

Też mnie to ciekawi.
Ja pracuję z kp 40h pracy z dziećmi w placówce, lekarze, sądy, zebrania często w czasie wolnym- wolontariat /
~- Marta

Napisano: 12 kwie 2013, 18:37

właśnie dlatego KP w placówkach jest złym rozwiązaniem
~Marianna

Napisano: 12 maja 2013, 1:20

A jak w Waszych Placówkach oddawane zą godziny kiedy pracownik w wolnym dniu przychodzi np na Komunie Bierzmowanie jedzie z dzieckiem do lekarza lub sądu itp.? Chodzi mi oczywiście o tych z Kp
~julka

Napisano: 12 maja 2013, 11:49

to się zwolnijcie i po sprawie nic tylko narzekać i narzekać kuźwa
~009

Napisano: 12 maja 2013, 14:39

a dlaczego się zwalniać? trzeba szukać optymalnych rozwiązań
~Marianna

Napisano: 12 maja 2013, 17:08

bo ja tak mówię!
~009

Napisano: 12 maja 2013, 17:13

aha ... a tupiesz przy tym nogą?
~Marianna

Napisano: 12 maja 2013, 22:31

a co nie możesz raz przyjść do Kościoła dla dziecka? to nie przychodź. Nie dość, że te dzieciaki nikogo bliskiego nie mają to jeszcze najważniejsze godzinki...wstyd...żenada
jak mądry dyrektor a wychowawca nie jest jedynie roszczeniowy to odda godziny, a jak się nie podoba to do sklepu się zatrudnić!
~oj tam oj tam

Strona 2 z 3    [ Posty: 23 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x