14-osobowe placówki - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 13 z 14    [ Posty: 135 ]

Napisano: 17 paź 2012, 16:28

~Marcin , ale masz nerwy , wow , spoko , przecież rz ,mówi samo za siebie :) rodzina zastępcza pracuje 24 h w składzie jedno lub dwuosobowym , a Ty dyro sam przez 24 h ,ogarniasz wszystko ?
to czapeczka z głowy , jesteś wielki :)

Jest takie prawdziwe powiedzenie \"nigdy nie mów nigdy \"

Za życzenia serdeczne dzięki , miłego dnia i dużo spokoju i wytrwałości w tym nie łatwym czasie i fachu .
~rz

Napisano: 17 paź 2012, 16:30

Marcin mam nadzieję że nie jest to wypalenie zawodowe ?
ten niepokój ???
~rz

Napisano: 17 paź 2012, 18:04

Kama dzięki za fachową odpowiedź ;). Skoro rozmiar jest ważny, to czy 14 wystarczy? I dlaczego akurat 14? To jakaś średnia, czy może to wynik jakiś indywidualnych predyspozycji i upodobań?

RZ nie przechwalaj się! Nikt nie da rady 24 h na dobę ;)

~etatysta

Napisano: 17 paź 2012, 18:08

Etatysto drogi 14 to średnia europejska zatem wystarczy. W Azji to już za dużo w Afryce zaś za mało więc nie jak nie pasuje inaczej. Dobre żarciki dziś poprawiają samopoczucie. Pozdrawiam.
~Marcin

Napisano: 17 paź 2012, 18:36

~etatysta
Broń Boże nie przechwalam się !!!, mam \"spinke \",na to jak nas się zostawia z wszystkimi problemami - samym sobie -
~rz

Napisano: 17 paź 2012, 18:43

poczucie humoru ,żarty to wiele znaczy by nie zwariowac bo zdrowie psychiczne jest bardzo wazne!
~kama

Napisano: 17 paź 2012, 19:54

no i przegrywamy
~xmen

Napisano: 18 paź 2012, 0:02

xmen może coś szerzej bardziej jasno. Poproszę ładnie
~Marcin

Napisano: 18 paź 2012, 0:10

pewnie chodzilo o pierwsza połowe meczu:)
~kama

Napisano: 18 paź 2012, 14:36

RZ zgadzam się z Tobą. Faktycznie, najgorsze jak człowiek zostaje sam sobie z problemami. Niezależnie od wielkości, we dwie osoby znacznie lepiej.

PS. Nie wiem czemu, ale od pewnego czasu odnoszę wrażenie, że ta cała reforma to trochę chu...a ;)
~etatysta

Strona 13 z 14    [ Posty: 135 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x