atmosfera w pracy - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 3    [ Posty: 30 ]

Napisano: 13 paź 2011, 17:03

czy w waszych placówkach jesteście dla siebie mili,pomocni czy zdarzają sie osoby dwulicowe,zakłamane,obgadujące wszystkich po katach?ja jestem osoba szczerą,mówiaca to co myslę,innym sie to nie podoba,zaczęły się zgrzyty,głupie smsy.reagować czy zostawic w spokoju?
~klara

Napisano: 13 paź 2011, 18:54

skoro jesteś osobą, która mówi co myśli, to chyba ciężko będzie Ci to zostawić w spokoju:). Zastanów się czy chcesz pracować w takich warunkach i podejmij decyzję.
~ja

Napisano: 13 paź 2011, 19:11

Klaro- zostaw to w spokoju . A na przyszłośc więcej dyplomacji i ograniczone zaufanie. Powodzenia.
~Maja

Napisano: 13 paź 2011, 20:00

zostawialam w spokoju juz 3lata i moja cierpliwośc sie skończyla:)nie moge tez stac obojetnie gdy ktos mnie obraża!pracy szukam ale nie ma żadnych interesujących mnie ofert:(
~klara

Napisano: 13 paź 2011, 20:38

nie mówię o szukaniu pracy a o zrobieniu z tym porządku
~ja

Napisano: 13 paź 2011, 20:56

przespię sie z tym,zobacze jak będzie dalej i wtedy podejmę decyzję
~klara

Napisano: 13 paź 2011, 22:12

~klara a jakie twoje zachowania są obgadywane i wytykane Ci?
~ale jaja

Napisano: 13 paź 2011, 23:18

Klaro poszukaj przyczyn problemu w sobie.Może jesteś wredna albo bardzo ładna i dlatego koleżanki Cię nie lubią. Swoją drogą założyłaś bardzo ciekawy wątek. Naprawdę nie ma w tej chwili ważniejszych problemów w naszym środowisku niż Twoje złe samopoczucie w pracy.
~S

Napisano: 13 paź 2011, 23:22

fatalny klimat i obgadywanie tyłka każdemu kto właśnie opuścił pokój wychowawców jest raczej normą, taki \"bidulowy miodzik\" wzmacniany jest straszną energią tego miejsca
~casus

Napisano: 13 paź 2011, 23:23

S a Ty co cenzor jesteś? każdy pisze o tym co go boli. Jeśli Cię wątek nie ciekawi, to na niego nie wchodź
~casus

Strona 1 z 3    [ Posty: 30 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x