bardzo ciekawe konstatacje, i smutne i zabawne - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 14 lut 2011, 14:58

nie moje, ale bardzo ciekawe:

\"Po sejmowej debacie dotyczącej katastrofy smoleńskiej, znalazłem w internecie następujący tekst: Tusku, jesteś na kursie i na ścieżce.
Hmm... Chyba jest.

A ja z tej debaty zapamiętałem jedną konstatację któregoś z posłów: W trakcie rządów Donalda Tuska zginęło więcej polskich generałów, niż w czasie drugiej wojny światowej.

Z kolei moja konstatacja jest taka: Platforma Obywatelska jest tak samo obywatelska, jak kiedyś Milicja Obywatelska.

Z takich pojedynczych konstatacji buduje się w Narodzie masa krytyczna\".

to słowa Pana Wojciecha Cejrowskiego. Polecam Jego stronę.

https://www.cejrowski.com/
~Łukasz

Napisano: 14 lut 2011, 15:59

Zachowanie posłów Prawa i Sprawiedliwości przypomina najgorsze czasy polskiego warcholstwa parlamentarnego. O co im chodzi? Wiadmo już, że żadnego zamachu nie było. Nie ma i nie może być żadnej komisji na świecie, która powiedziałaby inaczej.
Zresztą widać juz wyraźnie, że celem wściekłych ataków nie jest wyjaśnienie katastrofy, tylko walka z rządem. Przegrali wybory i zostało im uprawianie nekropolityki.

~z netu...

Napisano: 14 lut 2011, 16:26

Tako rzecze Putin
~Wołodia

Napisano: 14 lut 2011, 16:27

A skąd ty ćwoku wiesz, że nie było zamachu jeśli śledztwo nie zostało jeszcze zakończone?
~kasandra

Napisano: 14 lut 2011, 18:39

Kompleks Kasandry (znany również jako dylemat lub syndrom Kasandry) – zjawisko, w którym uzasadnione obawy i ostrzeżenia są ignorowane lub uważane za nieprawdziwe.
~do kasandry

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem