Bezdomny - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 4 z 6    [ Posty: 53 ]

Napisano: 14 lip 2015, 8:40

szkoda na ciebie prądu. rozmijasz się z tematem. odnosząc się do podanego przeze mnie podajesz zupełnie odwrotny i próbujesz bezskutecznie udowodnić na swoim przykładzie, że ja jestem w błędzie, pomimo, że nie podjąłem w twoim temacie dyskusji. gratuluję dobrego samopoczucia, pomimo braku powodów ku temu. współczuję mocno zawyżonej samooceny.życzę odrobiny pokory.
btw, rozwiązanie twojego problemu z bezdomnym jest dziecinnie proste. nie będę jednak podpowiadał, bo jak napisałem powyżej - szkoda prądu, bo i tak najprawdopodobniej niewiele z tego do ciebie dotrze.
bez odbioru.
p..

Napisano: 14 lip 2015, 9:02

To fajne, że normalny pracownik socjalny,pewno starszy pan,prosty i zwyczajny.... - w taki nie przekombinowany sposób wyraża swoje emocje i zdanie. Masz energię- super. ;)
ps. Oczywiście, uważam też, że jak najbardziej masz rację w sprawie Bezdomnego;)
Emilka.

Napisano: 14 lip 2015, 9:05

Jednak Emilka się stara dowieść swych racji, a jej wpisy na ten temat, rozjaśniają mroki w sprawie bezdomności. Z tej debaty wynika, że lokalnie, różnie jest ten problem rozwiązywany.
EmilkaFront

Napisano: 14 lip 2015, 9:10

o bosz...
żal.pl
p..

Napisano: 14 lip 2015, 9:14

Włącz myślenie p. ;)
EmilkaFront

Napisano: 14 lip 2015, 9:22

znów pudło...
w przeciwieństwie do ciebie potrafię okiełznać swoje procesy myślowe i emocjonalne. kiedy to potrzebne zwalniam lejce.
ale wróć już może do tematu. a nuż uda ci się kogoś w końcu wpuścić w maliny, jednak nie życzę sukcesów w tym zakresie.
over.
p..

Napisano: 14 lip 2015, 9:36

Czyżby? Narzędzie PUDŁO już przestało działać....mówi Ci to sympatyk Emilki, który nie jest Emilką, Adamem, Aresem. Imię moje EmilkaFront! - dlaczego takie imię? Uważam, że jest wiele osób, które myślą podobnie.
EmilkaFront

Napisano: 14 lip 2015, 9:44

właściwie to każdą bzdurę można sobie uważać za prawdę objawioną. życzę wytrwałości, jednak powodzenia już niestety nie.
p..

Napisano: 14 lip 2015, 10:17

Tobie również życzę wszystkiego dobrego!
EmilkaFront

Napisano: 14 lip 2015, 10:29

Proponuję wyjechać na urlopy,wypocząć.Emilka spinasz się tak że niedługo wybuchniesz.Tak da się żyć? Ciągłe udowadnianie że to ja mam właśnie rację i jestem lepsza od wszystkich? Ty masz przyjaciół?-myślę o prawdziwym przyjacielu? Obawiam się,że nie.Nie bo w Twoim mniemaniu każdy jest jest gorszy od Ciebie-a to prostak a to cwaniak ,a to nie wykształcony.Odpuść choć trochę.
Basia34
Stażysta
Od: 22 sty 2015, 0:14
Zajmuję się:

Strona 4 z 6    [ Posty: 53 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x