Emilka nie odpuści bo to ona będzie decydowała kiedy i komu odpuści taka to natura niezmienna i niereformowalna ma tu swoich wyznawców co lubią na ostro;) aż dziwne że tak nisko zaszła - tylko stanowisko kierownicze przy możliwościach przynajmniej na posła lub senatora. Oni też zawsze nieomylni w każdym temacie
Jestem lepsza od Was. W wielu kwestiach, w wielu tematach i pod wieloma względami -baaa..zdecydowanie lepsza - to fakt. Ale tych, którzy niestety nie łapią pułapu i odstają - nie uważam za gorszych, lub głupich cwaniaków.
Takie myślenie jest mi obce. Poważnie.
Wróciła co zaskoczeniem nie jest ... A teraz jeszcze jest przekonana, że jest zabawna, inteligentna i ma cięte riposty. Emilko czy już tylko ty się śmiejesz i Ares z własnych wypowiedzi ? Czy "twoi" pracownicy jak często o nich mówisz, także potakują Tobie i uśmiechają się z pobłażaniem gdy żartujesz "na poziomie"?
Nie żartowałam. Zakpiłam po prostu...
Nie jestem ani zabawna, ani dowcipna, ani taktowna. Takie cechy urągają mi po prostu.
Franca ze mnie jakich mało,żeby nie powiedzieć gorzej.
I aż dziw bierze, że reagujesz i rozwijasz Jak możesz podejmować takie "rozmowy"?
Kimże jesteś TY, który tak robisz?
Zaiste żałosne jest.... to, jak nudne musi być wasze życie- skoro plotkujecie od tylu godzin o mnie i moim życiu.
Ale jak mówi przysłowie" Obgadywanie to ostatnia rzecz jaka pozostaje głupcowi, gdy nie może ci już niczym zaszkodzić"
Nawet z tego potrafisz obrócić tak temat by wyszło jaka jesteś wspaniała a serio Emilka kim chciałabyś być w polityce? Taka jesteś wspaniała, mądra i zabawna jesteś no kim nie daj się prosić. Wielbimy cię tak mocno i żałujemy ze naszym kierownikiem nie jesteś
...przez ciebie o mało nie udławiłam się kanapką.
a na poważnie . https://liberte.pl/uzaleznieni-od-pomocy-spolecznej/ W lapidarnym skrócie.
Jak byś widział umiejscowienie takiego zgadanienia/podobnego zagadnienia -w rozbiciu na tematy w podstawach teoretycznych badań i czy w ogóle warto ten temat wyciągać ? z Twojego punktu widzenia. Jak myślisz- wyszedł by ciekawy zarys pracy badawczej,ludzie chcieliby mówić ? ( projekt rzecz jasna),żadne tam " łał".
Jesteś pracownikiem socjalnym, praktykiem -więc temat znasz od podszewki.Pytam poważnie- poważnych ludzi.
ps. nie masz czego żałować- że nie jestem twoim kierownikiem. Zdiagnozowaliście u mnie cechy typowe dla osobowości anankastycznej więc było by raczej p....ne. Szkoda ludzi.
Nie bądź surowa dla siebie ... a przepraszam to przecież Emila. Ona się uwielbia. My Ciebie na serio też. Proszę powiedz co sądzisz na ten temat co o nim napisałaś, ja go nie rozumię. Pozwól mi zrozumieć.