Bezdomny - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 5 z 6    [ Posty: 53 ]

Napisano: 14 lip 2015, 10:43

Emilka nie odpuści bo to ona będzie decydowała kiedy i komu odpuści :) taka to natura niezmienna i niereformowalna :) ma tu swoich wyznawców co lubią na ostro;) aż dziwne że tak nisko zaszła - tylko stanowisko kierownicze przy możliwościach przynajmniej na posła lub senatora. Oni też zawsze nieomylni w każdym temacie ;)
obserwator

Napisano: 14 lip 2015, 10:49

Aż strach się bać ;)
Basia34
Stażysta
Od: 22 sty 2015, 0:14
Zajmuję się:

Napisano: 14 lip 2015, 17:12

Jestem lepsza od Was. W wielu kwestiach, w wielu tematach i pod wieloma względami -baaa..zdecydowanie lepsza :!: - to fakt. :roll: Ale tych, którzy niestety nie łapią pułapu i odstają :( - nie uważam za gorszych, lub głupich cwaniaków.
Takie myślenie jest mi obce. ;) Poważnie.
Emilka.

Napisano: 14 lip 2015, 17:36

Wróciła co zaskoczeniem nie jest ... A teraz jeszcze jest przekonana, że jest zabawna, inteligentna i ma cięte riposty. Emilko czy już tylko ty się śmiejesz i Ares z własnych wypowiedzi ? Czy "twoi" pracownicy jak często o nich mówisz, także potakują Tobie i uśmiechają się z pobłażaniem gdy żartujesz "na poziomie"?
obserwator

Napisano: 14 lip 2015, 18:00

Nie żartowałam. Zakpiłam po prostu...
Nie jestem ani zabawna, ani dowcipna, ani taktowna. Takie cechy urągają mi po prostu.
Franca ze mnie jakich mało,żeby nie powiedzieć gorzej.
I aż dziw bierze, że reagujesz i rozwijasz Jak możesz podejmować takie "rozmowy"?
Kimże jesteś TY, który tak robisz?
Emilka.

Napisano: 14 lip 2015, 18:21

zaiste żałosne...
p..

Napisano: 14 lip 2015, 18:43

Zaiste żałosne jest.... to, jak nudne musi być wasze życie- skoro plotkujecie od tylu godzin o mnie i moim życiu.
Ale jak mówi przysłowie" Obgadywanie to ostatnia rzecz jaka pozostaje głupcowi, gdy nie może ci już niczym zaszkodzić"
Emilka.

Napisano: 14 lip 2015, 19:51

Nawet z tego potrafisz obrócić tak temat by wyszło jaka jesteś wspaniała :) :) :) a serio Emilka kim chciałabyś być w polityce? Taka jesteś wspaniała, mądra i zabawna jesteś :) :) no kim nie daj się prosić. Wielbimy cię tak mocno i żałujemy ze naszym kierownikiem nie jesteś
obserwator

Napisano: 14 lip 2015, 20:41

...przez ciebie o mało nie udławiłam się kanapką.
a na poważnie .
https://liberte.pl/uzaleznieni-od-pomocy-spolecznej/ W lapidarnym skrócie.
Jak byś widział umiejscowienie takiego zgadanienia/podobnego zagadnienia -w rozbiciu na tematy w podstawach teoretycznych badań i czy w ogóle warto ten temat wyciągać ? z Twojego punktu widzenia. Jak myślisz- wyszedł by ciekawy zarys pracy badawczej,ludzie chcieliby mówić ? ( projekt rzecz jasna),żadne tam " łał".
Jesteś pracownikiem socjalnym, praktykiem -więc temat znasz od podszewki.Pytam poważnie- poważnych ludzi.

ps. nie masz czego żałować- że nie jestem twoim kierownikiem. Zdiagnozowaliście u mnie cechy typowe dla osobowości anankastycznej więc było by raczej p....ne. Szkoda ludzi.
Emilka.

Napisano: 14 lip 2015, 21:35

Nie bądź surowa dla siebie ... a przepraszam to przecież Emila. Ona się uwielbia. My Ciebie na serio też. Proszę powiedz co sądzisz na ten temat co o nim napisałaś, ja go nie rozumię. Pozwól mi zrozumieć.
obserwator

Strona 5 z 6    [ Posty: 53 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x