decyzje dla rodziców biologicznych - Stare tematy

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 26 mar 2012, 22:47

Bardzo proszę! podzielcie się wzorami decyzji dla rodziców biologicznych: odstąpienie, opłata, umorzenie. Ja nie mam prawnika a muszę wydać decyzje-pilne bo 01 kwietnia już niedługo.
~pcpr/xyz

Napisano: 28 mar 2012, 16:41

widze że nikt nie ma ochoty podzielić się wiedzą i doświadczeniem z niedoświadczonymi młodymi kolegami, również prosze o pomoc
~ilona

Napisano: 28 mar 2012, 16:55

po prostu każdy ma inną uchwałę, niektórzy robią nadal na wywiadach wiec każdy musi sam sobie radzić, myślę, że to nie jest takie trudne, tak naprawdę mało artykułów na których sie opieramy. chociaz na podstawie tej durnej ustawy trudno jest napisac dobrą decyzję
~dorota

Napisano: 28 mar 2012, 23:42

no to doroto życzę ci żebyś też kiedyś potrzebowała pomocy i musiała radzić sobie sama!
ilona może jednak znajdzie się Ktoś kto nam pomoże!
~pcpr/xyz

Napisano: 29 mar 2012, 11:09

ja po prostu ich nie piszę, pisze inne. ale wiem o co chodzi. niestety nie mogę pomóc wysyłajac decyzję, ale jeśli bym mogła, to czemu nie. zawsze chętnie pomagam. myslę, że jak ktos pisze inne decyzje to z tą też sobie poradzi! nie idzmy na łatwiznę!
~dorota

Napisano: 29 mar 2012, 12:45

dorota wszystko się zgadza pod warunkiem, że masz do pomocy Radcę Prawnego który pomoże niestety ja nie mam takiej pomocy i ze wszystkim zostałam sama
~ilona

Napisano: 29 mar 2012, 18:04

ilona ja też nie mam prawnika i będę przerabiać stare wzory przecież chodzi przede wszystkim o podstawę prawną, mam tylko wątpliwości jak rozwiązać sprawę zapisu że rodzice odpowiadają solidarnie, na pewno będę pisać każdemu rodzicowi osobno decyzję żeby potem nie mieć z egzekucją problemów
~pcpr/xyz

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x