Do czego dąży Tomasz Terlikowski? - HYdE PaRK

Strona 8 z 15    [ Posty: 142 ]

Napisano: 07 kwie 2015, 15:27

cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 07 kwie 2015, 15:33

Jak ktoś wierzy w dziewice zapłodnioną przez Wielkiego Ducha to we wszystko uwierzy.
...

Napisano: 07 kwie 2015, 15:52

Maryja przeca była wiatropylna. Józek jej nie tknął. Może był gejem.
Partenogeneza?
Ares

Napisano: 07 kwie 2015, 18:39

to co teraz piszecie to jest zwykłe chamstwo i prostactwo
Nie jesteście warci jakiejkolwiek dyskusji.
Internetowi bohaterowie.
Zal mi was. Pomodlę się za was.
wer

Napisano: 07 kwie 2015, 18:52

mamy XXI wiek a dalej niektórzy nie wiedzą o komunistycznych/lewicowych zbrodniach.
Najbardziej zbrodniczy system w dziejach ludzkości a oni się cieszą, że go bronią.
Pewnie na co dzień w koszulkach z Che chodzą.

Śluby i pogrzeby to jednak w kościele robią....
15f

Napisano: 07 kwie 2015, 19:40

Lewicowiec to nie lewak. Dwa różne pojęcia.
Mów za siebie. Ja ślubu nie wezmę a pogrzeb będę miał świecki.
Ares

Napisano: 07 kwie 2015, 20:11

czyli ty nie jesteś lewicowiec tylko lewak?
znalezione na szybko:
Lewicowiec - osoba , która dba o takie wartości jak równość , sprawiedliwość. Broni robotników i związków zawodowych. Bardzo piękne poglądy. Takie poglądy reprezentował kiedyś , jak ja to określam , "stary socjalizm". Nowy nie broni już robotników , bo ci w dobie gospodarki kapitalistycznej mają bardzo dobre warunki pracy. Socjaliści więc musieli znaleźć nową grupę "wykluczonych" do bronienia. Padło na homoseksualistów.

Lewak - osoba uważająca się za lewicowca , atakuje Kościół Katolicki bez powodu , broni homoseksualistów , osoba agresywna w stosunku do prawicowców. Osoba najczęściej bez wiedzy historycznej i politycznej, kompletne dno moralne, zbiera poparcie u młodzieży naćpanej, zależy mu na kasie i na nic nie robieniu np. Janusz Palikot.

W sumie się zgadza w twoim, kropka i skoku przypadku. Raz byłeś szczery.
vbv bn

Napisano: 07 kwie 2015, 20:36

Nazywaj to jak chcesz.
Nie wiem w sumie czy jestem lewakiem. Blisko mi do centrolewicy. Nie bronię homoseksualistów. Toleruję ich. Akceptuję ich istnienie. Nie atakuję kościoła jako wspólnoty. Atakuję kościół-instytucję za chciwość, cynizm, hipokryzję, konserwatyzm, krytykę nauki. Poziom wiedzy historycznej/politycznej - wystarczający.
Dajcie mi duchownych pokroju Bonieckiego, Lemańskiego, Stryczka, papieża Franciszka a obiecuję że codziennie będę chodził do kościoła i modlił się o prawiczków polskich. Coś ich opętało. Krzyż mylą z mieczem, a kobietę z inkubatorem.
Ares

Strona 8 z 15    [ Posty: 142 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x