Do ludzi dobrej woli - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 11 lis 2010, 20:25

Jesteśmy w bardzo trudnej sytuacji materialnej. Oboje pochodzimy z niezamożnych rodzin. Ponadto w chwili obecnej jesteśmy bez pracy . Pracowałam na umowę okresową która się skończyła i pracodawca jej nie przedłużył, mąż pracował w firmie budowlanej która ostatnie pieniądze wypłaciła na początku miesiąca września br. a gdy upomniał się o zaległe wypłaty usłyszał że ma iśc do Sądu bo firma nie ma pieniędzy. I tak zostaliśmy bez środków finansowych . Mieszkamy w starym budownictwie, brak nam węgla, drzewa. Szukamy intensywnie pracy ale z reguły słyszymy że nie ten wiek/ok 50/. Mamy ogromną prośbę do wszystkich ludzi dobrej woli-jeżeli możecie i nie będzie to dla was problemem to poratujcie nas choćby najmniejszą kwotą. W zamian możemy wyremontowac mieszkanie lub wykonac inne prace Toruń i okolice. Z góry dziękujemy z całego serca.

e-mail [email protected]
~Joanna

Napisano: 11 lis 2010, 20:32

Przykro mi, ale to nie ten adres..do rzadu sie zglos..wybraliscie to teraz sobie radzcie!!!
~ojoj

Napisano: 11 lis 2010, 21:19

Ciekawa jestem czy ta odpowiedz należy do pracownika socjalnego, jeżeli tak strasznie mi wstyd ktoś tu miną się z powołaniem.
~NOWA

Napisano: 07 sty 2011, 12:39

ojoj
jeżeli masz pisać takie mądrości na tym forum to nie odzywaj się wcale...
~michał

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x