rewelacyjne posunięcie - HYdE PaRK

Strona 1 z 5    [ Posty: 43 ]

Napisano: 14 lis 2010, 12:39

wg mnie kapitalne na chwilę obecną

https://wiadomosci.onet.pl/raporty/katas ... omosc.html
~Łukasz

Napisano: 14 lis 2010, 14:08

Druga Targowica. Wolałam Jarka jak brał leki.Ciekawe kto zapłaci ze tę wycieczkę.
Fotyga ze swoją elokwencją to osoba która z pewnością jest idealna do wyjazdów za granicę. No i ta szczera, otwarta twarz Macierewicza. Jestem pod wrażeniem tego kuriozalnego pomysłu.
\"Zły to ptak co własne gniazdo kala\". Polacy tego nie lubią!
~ada

Napisano: 14 lis 2010, 14:27

i kto to mówił... o jakimś kondominium, teraz sam czapkuje \"mocarzom\" obcym - błazen
~ktoś

Napisano: 14 lis 2010, 17:00

jak zwykle pisiowska opcja kalego!
~...

Napisano: 14 lis 2010, 20:11

Chyba nie ma potrzeby obawiać się, że międzynarodowe śledztwo coś wykryje, prawda? Więc po co ta panika?

A nieukom i ignorantom przypomnę, że USA nigdy nie okupowały Polski. Polska była okupowana i rabowana wyłącznie przez szwabów i ruskich. Nasi dziadowie i ojcowie nigdy nie byli wsadzani do więzień i mordowani przez amerykanów lecz byli wsadzani do więzień i mordowani przez Niemców i Rosjan.
~panika

Napisano: 14 lis 2010, 22:09

Czy trzeba być i-d-iotą, żeby nie rozumieć tego, co niezależna.pl zamieściła o Grasiu i innych \"patriotach\" w nowoczesnym wydaniu? Tak, trzeba być i-d-iotą. Innego wytłumaczenia nie widzę.
~Łukasz

Napisano: 14 lis 2010, 23:35

Po co tyle emocji????? Szwaby, ruscy, id.ioci ? Cóż za jezyk? Jak nerwowo! Przecież to rewelacyjne posunięcie hehehehehe....
~ada

Napisano: 14 lis 2010, 23:39

być i diotą żeby uważać niezależną.pl za jedyne wiarygodne źródło informacji albo niezależną ikoną.
~trzeba...

Napisano: 14 lis 2010, 23:39

Nie wiem dlaczego emocji. Ja to postrzegam zupełnie na chłodno. Zwykła spokojna refleksja. A pojęcie i.d.iota jest zupełnie normalne i mieści się w słowniku języka polskiego. Nie należy do wulgaryzmów.
~Łukasz

Strona 1 z 5    [ Posty: 43 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x