Druga Targowica. Wolałam Jarka jak brał leki.Ciekawe kto zapłaci ze tę wycieczkę.
Fotyga ze swoją elokwencją to osoba która z pewnością jest idealna do wyjazdów za granicę. No i ta szczera, otwarta twarz Macierewicza. Jestem pod wrażeniem tego kuriozalnego pomysłu.
\"Zły to ptak co własne gniazdo kala\". Polacy tego nie lubią!
Chyba nie ma potrzeby obawiać się, że międzynarodowe śledztwo coś wykryje, prawda? Więc po co ta panika?
A nieukom i ignorantom przypomnę, że USA nigdy nie okupowały Polski. Polska była okupowana i rabowana wyłącznie przez szwabów i ruskich. Nasi dziadowie i ojcowie nigdy nie byli wsadzani do więzień i mordowani przez amerykanów lecz byli wsadzani do więzień i mordowani przez Niemców i Rosjan.
Czy trzeba być i-d-iotą, żeby nie rozumieć tego, co niezależna.pl zamieściła o Grasiu i innych \"patriotach\" w nowoczesnym wydaniu? Tak, trzeba być i-d-iotą. Innego wytłumaczenia nie widzę.
Nie wiem dlaczego emocji. Ja to postrzegam zupełnie na chłodno. Zwykła spokojna refleksja. A pojęcie i.d.iota jest zupełnie normalne i mieści się w słowniku języka polskiego. Nie należy do wulgaryzmów.