Do Maćka - HYdE PaRK

Strona 8 z 40    [ Posty: 400 ]

Napisano: 21 mar 2008, 10:08

Dziękuję,
Jestem, pamiętam.
~i c. i b. s.

Napisano: 21 mar 2008, 10:30

Cześć. Miło, że jesteś. Nie zapomniałem.
~Wszystkiegooooo........

Napisano: 21 mar 2008, 10:52

Piękną zimę mamy tej wiosny....
Nie bez znaczenia pozostaje dla mnie fakt, że jest Ci miło. Ja też się cieszę.
~i c. i b. s.

Napisano: 21 mar 2008, 11:15

Nie jest taka piękna, bo za oknem cały czas sypie i zacina, a do tego wiatr. Trochę przeziębienie mnie trzyma. Tęsknię już za ciepłą wiosną. Tak, wszystko jest nie bez znaczenia.
~Wszystkiegooooo........

Napisano: 21 mar 2008, 11:48

Ale świat jest taki bajeczny jak pada....
A moze zrobiłby Ci dobrze mały urlop? Przeczekałbyś chorobę i nastroił optymistycznie na powitanie wiosny, choć raczej do pesymistów chyba nie należysz?
~i c. i b. s.

Napisano: 21 mar 2008, 12:14

Ciebie przeziębienie nie dopadło?
Tak, masz rację, urlop dobrze by zrobił. Pomysł wart rozważenia. Pesymistą nie jestem, raczej pozytywnie nastawiam się do życia, chociaż nieraz jest jak to w życiu - różnie.
~Wszystkiegooooo........

Napisano: 21 mar 2008, 12:27

Nie, jest ok, czuję się dobrze.
Pozytywne myślenie to połowa sukcesu. Można się tego nauczyć? Dla mnie częściej szklanka jest na wpół pusta, choć to nie reguła i ja miewam napady euforii...... nie wiedzieć czemu
~i c. i b. s.

Napisano: 21 mar 2008, 12:55

Ty masz pewnie sporo pracy no i to samopoczucie nie bardzo. Ja dziś się obijam, napisałam kilka decyzji, zaparzyłam kawę i czekam na finał... mam nadzieję, że nie tej intrygującej znajomości.
~i c. i b. s.

Napisano: 21 mar 2008, 13:05

Oczywiście, można. Szklanka do połowy napełniona to już jakiś sukces, bo nie jest pusta. Zamieniaj euforię w pozytywne działania, być może to będzie klucz do sukcesu.
Czujesz się dobrze - to najważniejsze,że choroba Cię nie dopadła, byle do ciepłej wiosny, a nawet jak pada to jest bajecznie - widzisz, pozytywnie myślisz.
Będę kończył bo muszę jeszcze pilnie wyjechać, nie wiem dokładnie o której wrócę.
Gdybym nie wrócił to przyjmij serdeczne życzenia zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego \"Alleluja\".
Pozdrawiam.
~Wszystkiegooooo........

Napisano: 21 mar 2008, 13:35

Dziękuję za piękne życzenia - Tobie życzę dużo zdrowia - bo to najważniejsze - i miłosci, sukcesów w pracy i tych osobistych najskrytszych pragnień.
Niech Noc Zmartwychwstania Pańskiego będzie dla Ciebie ukojeniem i nadzieją na lepsze jutro.
Realizuj swoje marzenia i patrz odważnie w przyszłość.
Do zobaczenia.
~i c. i b. s.

Strona 8 z 40    [ Posty: 400 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x