Nie jest taka piękna, bo za oknem cały czas sypie i zacina, a do tego wiatr. Trochę przeziębienie mnie trzyma. Tęsknię już za ciepłą wiosną. Tak, wszystko jest nie bez znaczenia.
Ale świat jest taki bajeczny jak pada....
A moze zrobiłby Ci dobrze mały urlop? Przeczekałbyś chorobę i nastroił optymistycznie na powitanie wiosny, choć raczej do pesymistów chyba nie należysz?
Ciebie przeziębienie nie dopadło?
Tak, masz rację, urlop dobrze by zrobił. Pomysł wart rozważenia. Pesymistą nie jestem, raczej pozytywnie nastawiam się do życia, chociaż nieraz jest jak to w życiu - różnie.
Nie, jest ok, czuję się dobrze.
Pozytywne myślenie to połowa sukcesu. Można się tego nauczyć? Dla mnie częściej szklanka jest na wpół pusta, choć to nie reguła i ja miewam napady euforii...... nie wiedzieć czemu
Ty masz pewnie sporo pracy no i to samopoczucie nie bardzo. Ja dziś się obijam, napisałam kilka decyzji, zaparzyłam kawę i czekam na finał... mam nadzieję, że nie tej intrygującej znajomości.
Oczywiście, można. Szklanka do połowy napełniona to już jakiś sukces, bo nie jest pusta. Zamieniaj euforię w pozytywne działania, być może to będzie klucz do sukcesu.
Czujesz się dobrze - to najważniejsze,że choroba Cię nie dopadła, byle do ciepłej wiosny, a nawet jak pada to jest bajecznie - widzisz, pozytywnie myślisz.
Będę kończył bo muszę jeszcze pilnie wyjechać, nie wiem dokładnie o której wrócę.
Gdybym nie wrócił to przyjmij serdeczne życzenia zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego \"Alleluja\".
Pozdrawiam.
Dziękuję za piękne życzenia - Tobie życzę dużo zdrowia - bo to najważniejsze - i miłosci, sukcesów w pracy i tych osobistych najskrytszych pragnień.
Niech Noc Zmartwychwstania Pańskiego będzie dla Ciebie ukojeniem i nadzieją na lepsze jutro.
Realizuj swoje marzenia i patrz odważnie w przyszłość.
Do zobaczenia.