dowcip - HYdE PaRK

Strona 4 z 6    [ Posty: 55 ]

Napisano: 30 lip 2011, 1:40

Łukaszu a o co chodzi z tym dowcipem o feministkach?
~ciekawy

Napisano: 30 lip 2011, 1:43

weź se poszukaj, bo nie chce mi się tłumaczyc, albo zapytaj pytajnika. Chociaż lepiej poszukaj sam, pytajnik zawsze taki zdziwiony i niekumaty.
~Łukasz

Napisano: 30 lip 2011, 1:46

gdzie poszukać?
~ciekawy

Napisano: 30 lip 2011, 1:56

\"2010-08-11 08:26
Re: Femi czy komu i tak nistki
wysłane przez ~Łukasz dnia 2010-08-11 08:26:06

~Łukasz

słyszałem niezły dowcip nt feministek,

co je różni od lesbijek?

feministki twierdzą, że kobieta powinna być górą, a lesbijki - że także na dole\"

no wystarczyło wpisać w przeglądarkę \"feministki\" i szukaj w serwisie ops
dzięki Łukaszu za inspirację
~ciekawy

Napisano: 30 lip 2011, 2:49

kochany łukaszu, chcieliśmy ci pomóc w rozwiązaniu twojego problemu, a ty najwyraźniej postanowiłeś sobie z nas zażartować, zgodnie z resztą z tematem tego topicu. hahaha, uśmialiśmy się w redakcji:) jeśli jednak chciałbyś skorzystać z naszej pomocy, nasze zwieracze zawsze będą stały do ciebie otworem.
~poradnik bravo gay

Napisano: 30 lip 2011, 12:35

dziwne, że gdzieś widzicie \"mój problem\", ale widocznie to jest wasz problem. Poza tym, jak macie problemy ze zwieraczami to już jest zdecydowanie wyłącznie wasz problem.
Nie mam radości z ludzkich ułomności. Zawsze to żal gdy komuś zawodzi zdrowy rozsądek.
~Łukasz

Napisano: 30 lip 2011, 13:32

a więc żałujemy ciebie łukaszu
~poradnik bravo gay

Napisano: 30 lip 2011, 15:08

widzę, że twoje dowcipy oscylują wokół jednego tematu, czyżbyś miał jakieś problemy z seksualnością?
a co do twoich wypowiedzi skierowanych do mojej osoby - z takimi ludźmi reprezentującymi określone poglądy nie mam o czym rozmawiać, szczególnie w kontekście dowcipu o feministkach.

~gaja

Napisano: 30 lip 2011, 15:34

przecież to oczywiste, że on jest kryptogejem. z wielkim żalem jednak cała nasz redakcja musi przyznać, że to nie my byliśmy pierwsi...
~poradnik bravo gay

Napisano: 31 lip 2011, 1:22

poradnik

cała wasza redakcja jest na urlopie od myślenia?

gaja

daleki jestem od problemów z seksualnością. Nawet gdybym ja tak nie myślał (choć oczywiście w moim przekonaniu nie mam żadnych problemów), to moja Żona tak uważa. I to mnie w pełni satysfakcjonuje. Moją żonę również.
I o to chodzi.
~Łukasz

Strona 4 z 6    [ Posty: 55 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x