kochany łukaszu, chcieliśmy ci pomóc w rozwiązaniu twojego problemu, a ty najwyraźniej postanowiłeś sobie z nas zażartować, zgodnie z resztą z tematem tego topicu. hahaha, uśmialiśmy się w redakcji:) jeśli jednak chciałbyś skorzystać z naszej pomocy, nasze zwieracze zawsze będą stały do ciebie otworem.
dziwne, że gdzieś widzicie \"mój problem\", ale widocznie to jest wasz problem. Poza tym, jak macie problemy ze zwieraczami to już jest zdecydowanie wyłącznie wasz problem.
Nie mam radości z ludzkich ułomności. Zawsze to żal gdy komuś zawodzi zdrowy rozsądek.
widzę, że twoje dowcipy oscylują wokół jednego tematu, czyżbyś miał jakieś problemy z seksualnością?
a co do twoich wypowiedzi skierowanych do mojej osoby - z takimi ludźmi reprezentującymi określone poglądy nie mam o czym rozmawiać, szczególnie w kontekście dowcipu o feministkach.
daleki jestem od problemów z seksualnością. Nawet gdybym ja tak nie myślał (choć oczywiście w moim przekonaniu nie mam żadnych problemów), to moja Żona tak uważa. I to mnie w pełni satysfakcjonuje. Moją żonę również.
I o to chodzi.