Elmer proszę Cię o Twoje zdanie - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 6    [ Posty: 53 ]

Napisano: 13 cze 2014, 13:10

ciągle powołujecie się na kontrole - ze swojej praktyki /dość długiej/ i różnych kontroli jakoś zawsze miałam możliwość przedstawienia swoich racji i zawsze kończyło się dobrze, więc niech Ci co nie mieli kontroli nie straszą innych,
Kati@

Napisano: 13 cze 2014, 13:16

Dobre czasy się skończyły.. Już nie ma picia kawy i zajadania obiadków w trakcie kontroli... przychodzi zespół młodych ambitnych wilków i węszą.... ostatnio zwróciłem 10 bo specjalista świadczący spec. usł. opiek. nie miał wymaganego stażu (8 h na dobę). Nie pomogły tłumaczenia, że to autystyczne biedne dzieciaki, że fachowcy już znali te dzieci, ze mieli staż ale nie po 8 h....

nie ma litości...

do dnia dzisiejszego dzieciaki nie mają usług... a my dalej przerzucamy się papierkami i wymądrzamy nad interpretacjami...

także kasiu, widocznie trafiłaś na przychylnych ludzi, dla których przepis mniej ważny od człowieka... ja takiego szczęścia nie miałem....
Rajski

Napisano: 13 cze 2014, 13:17

źle mnie zrozumiałaś ,ja nikogo straszyć nie zamierzałam wyraziłam swoją opinię a każdy zrobi jak uważa
ewitak

Napisano: 13 cze 2014, 13:19

Mazurkiewicz zmienił zdanie?
Nie widzę podstawy do odmowy bez bawienia się w unieważniania decyzji o przyznaniu
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 13 cze 2014, 13:21

Rajski kontrole jest ilość X. Tak jest u ciebie. Gdzie indziej może być inaczej
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Napisano: 13 cze 2014, 13:22

ewitak pisze:źle mnie zrozumiałaś ,ja nikogo straszyć nie zamierzałam wyraziłam swoją opinię a każdy zrobi jak uważa
nie, nie - nie miałam na myśli Twojego komentarza tak mnie nawiodło ogólnie i dochodzę do wniosku, że wszystko jest durne i mam zły dzień
Kati@

Napisano: 13 cze 2014, 13:23

Ale którą decyzję unieważnić, kolegium?
Wioluś

Napisano: 13 cze 2014, 13:24

Właśnie, Mazurkiewicz był zdania żeby płacić.
Anna Maria

Napisano: 13 cze 2014, 13:37

Elmer, chyba nie chcesz mi powiedzieć, że uwierzyłeś Panu M, że to są prawa nabyte?? i że zdo to świadczenia rodzinne??
Rajski

Napisano: 13 cze 2014, 13:57

Rajski ja ci już napisałem co o tym sądzę.
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Strona 2 z 6    [ Posty: 53 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x