Femi czy komu i tak nistki - HYdE PaRK

Strona 2 z 4    [ Posty: 37 ]

Napisano: 11 sie 2010, 21:41

i znowu dowcip godny Łukasza z woj. Świętokrzyskiego ośrodek, jak sam podał, Działoszyce - i etyki pracownika socjalnego. Czyli to nie wybryk, a norma u Ciebie.
~+/-

Napisano: 11 sie 2010, 22:57

A gdzieś Ty się doczytał, ze podważam TWOJĄ postawę?
Jestem sobie malutki, spokojny człowieczek bez zbędnej odwagi cywilnej. I tak sobie poklepałem w klawiaturę, bo pytałeś!
No cóż jak u Ciebie taka norma to juz nie moja bajka, nie mam tej specjalizacji
~do Łukasza

Napisano: 12 sie 2010, 10:17

Wg mnie to chyba każdy komu brakuje odwagi cywilnej jest malutki. Ale to już nie moja bajka.
A swoją drogą to faktycznie - bardzo dotychczas \"merytorycznie\" wypowiadacie się, uwzględniszy treść pierwszego wpisu. Jak dotychczas to w dość żałosny sposób przyklejacie mi jakąś etykietkę. Moje poczucie humoru? Hmmm... W każdym razie jest moje. A jeśli ktoś poczuł się urażony moim wpisem to co za problem - niech to po prostu wyrazi. Co w tym trudnego?
~Łukasz

Napisano: 12 sie 2010, 10:23

Łukasz dlaczego obrażasz ludzi? Masz jakieś kompleksy, problemy, niespełnione marzenia?
~Michał

Napisano: 12 sie 2010, 11:06

A czym ja kogoś obraziłem? Kto tu jest taki wrażliwy?
~Łukasz

Napisano: 12 sie 2010, 11:48

Człowieku \"ktos komu brakuje odwagi cywilnej (malutki) POZWOLIŁ SOBIE podważyć twoją postawę\"!!!!
Działoszyce trzymajcie sie nie taki Łukasz straszny - sam sie wsypuje. Łukasz nie wróżę Ci powodzenia w zawodzie i sympatii ludzi, o ile ci w ogóle na tym zależy, niestety
~:))

Napisano: 12 sie 2010, 12:18

Łukasz, daj spokój. Twoje wpisy są ok. Po prostu pewne środowiska i pewne osoby nigdy nie są w stanie zaakceptować prawdy. Jeśli tylko mogą zakłamują ją. A jeśli już nie mogą zakłamać stosują taktykę niszczenia człowieka, który ich krytykuje.

Tak próbują postąpić z tobą. Mamy w tym temacie do czynienia z niezbitym faktem, że feministki w tym przypadku chcą rozwiązań, które dla większości kobiet są bardzo niekorzystne. Zwrócenie na to uwagi wprawia je w straszną złość, bo to może niszczyć ich mit walki o prawa wszystkich kobiet. Ponieważ fakt jest faktem i nie da się go zakłamać, przepuszczono atak personalny na Łukasza: \"zobaczcie kim on jest, zupełnie nikt, niewiarygodny, itd..\".
~ela

Napisano: 12 sie 2010, 12:27

dzidka przestań jątrzyć
~znajoma

Napisano: 12 sie 2010, 12:49

\"pewne środowiska\" \"pewne osoby\" - to znaczy jakie środowiska i jakie osoby nie są wstanie zaakceptować prawdy?

Już łatka i to od razu pejoratywna.
No cóż są pewne środowiska i pewne osoby, które wiedza wszystko o pewnych środowiskach i pewnych osobach,

A co do poziomu dowcipów Łukasza to faktycznie na go jak maluch, wolny i ciężko się prowadzi.
~+/-

Napisano: 12 sie 2010, 13:25

Środowiska i osoby zainteresowane, odnoszące z tego korzyść!
~ela

Strona 2 z 4    [ Posty: 37 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x