Witam,
Mam pytanie, jeśli kilka razy zapraszacie ODP i ona nie przychodzi to czy wypełniacie sami bez niej formularz C na grupie? w sumie dość trudno zweryfikować bez niej sytuację rodzinną, zawodową czy ekonomiczną...
Nie wypełniają sami.
Zapraszam kilkarazy ODP- nie przychodzi..piszesz z tego protokół na GR z adnotacją : nie ma możliwości wypełniania Karty cz.C z uwagi na .......uzasadnianie.
A może członkowie grupy niech się pofatygują do odp i niech już przed grupą zbiorą informacje o rodzinie.Rozumiem ,że u ciebie emilie wszyscy czekają na spotkanie z odp do grupy.przyjdzie a może nie przyjdzie.Nieźle.
Wypełniam NK-C bo wszystkich w gminie znam i jestem w stanie sytuację opisać, poza tym jak chcesz Emilka pracować z rodziną nie przyjmując planu pomocy, który zawiera się w NK-C?
Zadałam pytanie z ciekawości jak to robicie u siebie. My nie wypełniamy na grupie formularza C bez ODP, z uwagi że mamy zbyt dużą gminę, mam osobny druk zatytułowany "Plan działania Grupy Roboczej" i tu opisuję co dalej robimy ... ale zastanawiam się jak na to patrzą kontrolujący?