Wywiad - praca licencjacka. - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 2    [ Posty: 19 ]

Napisano: 24 mar 2015, 0:00

Witam, jestem studentką pracy socjalnej na Uniwersytecie Łódzkim i piszę pracę licencjacką na temat asystenta rodziny. Muszę przeprowadzić wywiady swobodne z asystentami rodziny i chciałabym zapytać czy ktoś chciałby mi pomóc tzn. czy ktoś chciałby udzielić mi wywiadu i tylko na potrzeby pracy, anonimowo. Wywiad ma być swobodny, nagrywany bo muszę zamieścić na płycie jego transkrypcję [ sam zapis, bez nagrania] - więc mogłabym się z kimś spotkać na terenie Łodzi, Zgierza, Aleksandrowa lub Ozorkowa. Ewentualnie myślałam nad wywiadem mailowo [wtedy transkrypcję sobie już zrobię], a po prostu drogą mailową wymienię się pytaniami z asystentem, ogólnie pytań mam 6. Byłabym bardzo wdzięczna, gdyby ktoś zgodził się udzielić odpowiedzi na moje pytania i to jak najszybciej się da :)
StudentkaPS

Napisano: 24 mar 2015, 9:01

pewnie, jak tylko chcesz to mogę Ci pomóc. odezwij się do mnie na maila: [email protected]
jaaaa

Napisano: 24 mar 2015, 9:23

Jak mailowo to ja mogę pomóc [email protected]
doris222

Napisano: 24 mar 2015, 11:49

Super , napiszę jeszcze dziś wiadomość mailową. Może jeszcze ktoś zdecydowałby mi się pomóc :) ?
Studentka PS

Napisano: 24 mar 2015, 16:13

Chętnie odpowiem na pytania e-mailem [email protected]
andziula29

Napisano: 24 mar 2015, 18:59

Plush

Napisano: 24 mar 2015, 21:33

Dziękuję, mail poszedł :)
Studentka PS

Napisano: 25 mar 2015, 9:36

ja tez moge pomóc moj adres: [email protected]
olqa

Napisano: 25 mar 2015, 15:00

Dziękuję, mail wysłany:) :)
Studentka PS

Napisano: 25 mar 2015, 15:23

A może jeszcze ktoś się skusi wspomóc mnie w badaniu ?? :) Czekam na odpowiedzi :) :)
Studentka PS

Strona 1 z 2    [ Posty: 19 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x