Głodni Cyganie ? - HYdE PaRK

Strona 2 z 8    [ Posty: 74 ]

Napisano: 25 sie 2015, 15:37

Emilka. pisze:bez komentarza...głupie. Nie znoszę. Mam inny sposób na przyswajanie informacji,obrazu.
Tfun i gaz. Wybór ?a
Gość

Napisano: 25 sie 2015, 15:48

Ukradli kiełbasę. Też mi coś. Śmieszni jesteście.
Ares30

Napisano: 25 sie 2015, 19:39

JAK TWOJĄ BABCIĘ/MATKĘ CYGANIE CZY KTOŚ INNY TAK POTRAKTUJESZ TO PEWNIE TEŻ UZNASZ OTO ZA ŚMIESZNE?

Twoje wpisy z kategorii głupota roku awansuje do żałość roku
asad

Napisano: 25 sie 2015, 19:54

Ares30 pisze:Ukradli kiełbasę. Też mi coś. Śmieszni jesteście.
Wiesz że jesteś debilem ?
Bydlak
Gość

Napisano: 25 sie 2015, 19:58

po prostu lewak, leming.
Debilizm to jednostka chorobowa niezależna od człowieka. Wtedy nie można by się wściekać na tą personę
asad

Napisano: 25 sie 2015, 20:30

o proszę moja nauka poszła w las..

Byłam przekonana że określenie "debilizm" wycofano z obiegu, kolokwialnie mówiąc już dawno, ze względu na pejoratywny odbiór, postrzeganie. I słusznie..Ale nawet wtedy " debilizm "nie był jednostką chorobową ale formą deficytu intelektualnego. Proszę uzupełnić wiedzę. Bardzo proszę. W towarzystwie -w miarę bystrym taka " wpadka" może być bardzo kompromitująca Asad.
Emilka.

Napisano: 25 sie 2015, 21:09

przepraszam za niefortunne określenie debilizmu jako jednostki chorobowej zamiast deficytu intelektualnego. Gwoli ścisłości wiem co oznacza ten termin, trafił mi się lapsus (a właściwie nieprecyzyjne użycie słów).
Szkoda Emilko, że skupiasz swoją erudycję na lapsusie słownym zamiast na "inteligentnym inaczej" wpisie Aresa. Sztuką jest nie widzieć słonia w składzie porcelany.
A może swój broni swego....
asad

Napisano: 25 sie 2015, 21:14

a teraz oczytajmy co pisze Emilka:
"Odmienność koncepcji jak choćby rozwiązywania konfliktów,odmienność kultury i religii, tak skrajnej, zbierze żniwo niewątpliwie a pewne zdarzenia są kwestią czasu i są nieuchronne ,chciałeś powiedzieć. Emilka..mówisz dalej..godzić się na to by bezwarunkowo przystać i zaakceptować aktualne zamiary przyjęcia jak choćby Muzułmanów- bezkrytycznie..byłoby naiwnością. Problem polega na tym, że prędzej czy później stanęlibyśmy przed kwestią legalizacji ich prawa, np legalizacji nakazu poligamii. Wprowadzić do kodeksu rodzinnego ? oznaczałoby koniec pewnego porządku i harmonii dla nas..- odmowa grozi odwetem z ich strony. To można przewidzieć. Główne meritum brzmi' Rzecz cała obija się o strach ..uzasadniony - bo to lęk przed utratą człowieczeństwa, bowiem z koncepcji egzystencji jaką reprezentują wynika , że 21 wiek będą chcieli przenieść do muzułmańskiego średniowiecza czyli do VII wieku po Chrystusie . To oznacza upadek cywilizacji europejskiej.
Tak??
ps. Więc nie rozumiem tych głupkowatych linków, tandetnych tytułów na HP., " Gwałt,!! zjedli, objedli..barbarzyństwo, wykończą nas, !! zabili,.itd..jak by nikt nie zrozumiał wykładni o argumenty - tak po ludzku i normalnie".

Chaos, chaos, chaos. Zero treści. Zero zrozumienia problemu. Rozumie, że język polski nie został jeszcze dobrze przyswojony.

Tak na marginesie jak twoi rodacy z Litwy traktują swoje mniejszości? Nie jest ci wstyd za nich? Chcesz Polaków pouczać a we własnym domu śmierdzi. Nie uczciwej milczeć?
asad

Napisano: 25 sie 2015, 21:38

asad
nie komentowałam drażliwie, nie kpiłam.Tak? Kulturalnie zwróciłam uwagę, no może trochę..
Ale muszę przyznać, że w poście " korygującym" jak by nie ty. No bardzo akuratnie, modelowo chce się powiedzieć.. Gdyby nie ta Twoja ta uszczypliwość drugiego postu powiedziałabym, że nawet dżentelmeńsko.
W ripoście z antypatią do Litwy .. niekorzystnie wypadłeś. Taka postawa ..w tych czasach ? taki dąs?
Emilka.

Napisano: 25 sie 2015, 23:09

Oj tam afera o kawalek kielbasy.. Gdyby tak ser pleśniowy wyżarli, salami albo kapary byłoby o co kopie kruszyć. A tak pozostaje tylko zyczyc cyganskim bandziorom powaznej obstrukcji. Oby sie obfajdali po same uszy! :P
Parówkożerca

Strona 2 z 8    [ Posty: 74 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x