jaka byłam dyspozycyjna to tobie akurat nie muszę sie tlumaczyć:), a dlaczego mnie wyrzucili to orzekł sąd I instancji ( niezgodnie z prawem i wyrok jest czarno na bialym )))))))))))))))
Prawda nierychliwa ale sprawiedliwa i predzej czy później na jaw wychodzi, a ja mam na to wszystko dowody!
cytat z dzibar:\"Zaproponuję Pani minister gotowe badanie przeprowadzone na moim przypadku ( PTSD) po co trwonić wspólne pieniądze wszak my tez jesteśmy w UE\" - minister z Niemiec !!!!!!!!!!!1
wszystko na ten temat!! po prostu prawda odsłoniona
ja nie mam ani kompleksów ani uprzedzeń do żadnego człowieka, jeżeli moge komus pomóc ( i jestem w stanie) to to robę - na tym polega empatia ~~oko i postawa autoteliczna ( ktora powinien posiadać kazdy pracownik socjalny ( bo dzięki temu jest w stanie zrozumieć i kryminalistę i chorego psychicznie człowieka, i osobe, która zneca sie nad rodzina - własnie dlatego pracownik socjalny powinien posiadać tę wyjatkową cechę, ktora odróżnia go od innych profesji ( chociaż nie kwestionuję, ze w innych zawodach nie spotyka sie takich osób)
i to chyba najlepsze wyjaśnienie twoich wątpliwosci i twojego toku myslenia ( moim zdaniem jezeli jestes pracownikiem socjalnym i posiadasz te cechy to twoim problemem jest egoizm ( z polskiego na nasze:\" sam nie zje i komuś nie da\")
niespójny bełkot łamaczki paradygmatów:)))) poza tym jaak zawszed n ie na temat - jak się skomunikujesz z niemiecką ministrą? tego forum to ona na pewno nie czyta