Głosuję na PiS cz.III - HYdE PaRK

Strona 9 z 40    [ Posty: 400 ]

Napisano: 10 sty 2013, 10:57

to ja 2
mam pytanie do dzibar, a właściwie prośbę -rozwiń swoje myśli które poniżej zacytuję:
1)\"ja nie potępiam dzieci, które zostały poczęte metoda in vitro bo one nie sa niczemu winne\" - a kto i czemu jest winny?
2)\"Każdy sam odpowie za swoje grzechy, nie dzieci za rodziców czy rodzice za dzieci\" - o jakich grzechach ty piszesz?

co ty miałaś na myśli wypisując te dwie \"myśli\" swoje?

to dzibar

odpowiedź dla ~~oko była jasna i krotka, nie mnie sadzić kto i czemu jest winny - spytaj ~~oko,
ja się za prowokacje ~~oko nie będę tlumaczyć, a to ze każdy odpowiada za swoje grzechy to jest napisane w Biblii i uważam, że to bardzo mądre i sprawiedliwe

WNIOSEK
DZIBAR NIE MA NIC DO POWIEDZENIE - OT PISZE BO ZNA LITERKI

już nawet literki się zapomniały jeno wklejki zostały
~ja 2

Napisano: 10 sty 2013, 11:14

już rozwinełam i nie zamierzam piowtarzać, nie obrażaj
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 10 sty 2013, 11:14

Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 10 sty 2013, 11:33

są pytania - nie ma odpowiedzi to sobie powtarzam - może będzie odpowiedź?

i nigdzie nic nie odpowiedziałaś :

\"odpowiedź dla ~~oko była jasna i krotka, nie mnie sadzić kto i czemu jest winny - spytaj ~~oko,
ja się za prowokacje ~~oko nie będę tlumaczyć, a to ze każdy odpowiada za swoje grzechy to jest napisane w Biblii i uważam, że to bardzo mądre i sprawiedliwe\"

to nie jest odpowiedź - no chyba, że dla łamaczki paradygmatów to jest odpowiedź!
~ja 2

Napisano: 10 sty 2013, 17:43

~z netu

Napisano: 10 sty 2013, 18:09

\"Od kilku dni trwa medialny spektakl z sędzią Igorem Tuleyą w roli głównej. Sporo uwagi poświęcono doniesieniom, które sędzia miał złożyć w związku z rzekomymi nieprawidłowościami podczas akcji Centralnego Biura Antykorupcyjnego w sprawie doktora Mirosława G. I wiadomość z ostatniej chwili – Tuleya nie złoży zawiadomienia o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez CBA.

Informację o wycofaniu się ze złożenia zawiadomienia przez Igora Tuleyę, podał portal tvn24.pl. Zamiast tego powstanie coś co zostało nazwane \"zawiadomienie o zastrzeżeniach\" wobec CBA. I ma być wysłane w piątek. Informację potwierdziła sędzia Maja Smoderek, rzecznik Sądu Okręgowego w Warszawie.\"
~farsa

Napisano: 10 sty 2013, 23:07

~no sie im polepszyło

Napisano: 10 sty 2013, 23:48

2013-01-10 21:47
Re: PRAWDA i RZETELNOŚĆ
wysłane przez ~oko dnia 2013-01-10 21:47:31

~oko

zdaje się, że to jest taka procedura - złożenie doniesienia, a potem dopiero ewentualne sprawy karne, CBA to instytucja a nie cywile
poczekamy zobaczymy

~oko

Napisano: 11 sty 2013, 0:08

do farsa
a to co wkleiłeś to twoje czy za kimś? i plagiat
~ja 2

Napisano: 11 sty 2013, 0:09

do z netu
jeżeli rozsądny głos ma redaktor z tabloidu fu.ck a sorry fakt
~ja 2

Strona 9 z 40    [ Posty: 400 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU