Ha,ha, ha, ha ha ........... - HYdE PaRK

Strona 2 z 3    [ Posty: 30 ]

Napisano: 19 mar 2011, 18:04

olo
Myślisz, że Jaro byłby prezydentem wszystkich Polaków lepiej niż obecny Prezydent? Nie rozśmieszaj mnie. Po stokroć wolę tego. I nie zmieniają tego faktu nawet jego niedoskonałości. I tak jest łagodny dla szczekaczy. Tamci nie mieliby tych skrupułów, nie szczędziliby jadu.
~czy

Napisano: 19 mar 2011, 19:11

Świetnie kombinujecie. To nic, że moja żona jest brzydka, stara, ma krzywe nogi i zdardza mnie średnio raz w tygodniu bo gdybym ożenił się z inną to na pewno byloby tylko gorzej.

No cóż, jesli wam to pomaga pogodzić się z waszym parszywym losem i tym, że zosatliście wydymani przez propagandzistów PO. Zawsze to coś.
~iga

Napisano: 19 mar 2011, 19:37

jak masz taką starą żonę, brzydką z krzywymi nogami i w dodatku zdradzającą - to po katolicku - kopniesz ją w d.. i wyrzucasz za próg? Nie próbujesz jej zmienić i pomóc, by stała się lepsza?
~czy

Napisano: 19 mar 2011, 19:39

Ja nie tylko myślę ale mam pewność, że Jarosław Kaczyński jest po prostu dużo inteligentniejszy a do tego jest patriotą.

A propos patriotyzmu. Widziałem zajawkę programu Must be muscic i słyszałem, jak Zapędowska obsztorcowuje siedemnastolatka, że śmiał zaśpiewać piosenkę patriotyczną. Trudno o bardziej wymowny przykład o co chodzi temu środowisku. Ale Prusakom i Moskaolm nie udało się wynarodowić Polaków, tym bardziej nie uda się różowym.
~olo

Napisano: 19 mar 2011, 19:42

Ty nie potrafisz inaczej niż manipulować czy naprawdę jesteś kompletnym ma.tołem?
~iga

Napisano: 19 mar 2011, 19:42

jest inteligentniejszy po to, by tę inteligencję wykorzystywać do niszczenia swoich wyimaginowanych wrogów - to niech ich niszczy na własny rachunek, a nie wciąga do tego piekła bogu ducha winnych ludzi
Nie tylko on jeden jest patriotą. Patriotyzm ma wiele obliczy.
~czy

Napisano: 19 mar 2011, 19:46

Niestety są ludzie na tym świecie, którzy niepozwalają sobie wybaczyć po katolicku. Bo jak wiesz, a jesli nie wiesz bo skąd miałbyś wiedzieć, do przebaczenia potrzebny jest rachunek sumienia, żal za grzechy, szczera spowiedź i zadośćuczynienie. Dla ludzi złej woli nie może być wybaczenia bez wypełnienia tych warunków.

Nawet najlepszy katolik jest w tym przypadku bezradny.
~olo

Napisano: 19 mar 2011, 19:48

Nie, patriotyzm ma tylko jedno oblicze, podobnie jak jest tylko jedna prawda. To oszuści, cwamiacy i ludzie złej podważają istnienie jedności tylko po to by łatwiej zwieść i oszukać naiwnych.
~olo

Napisano: 19 mar 2011, 19:51

jako ten katolik, powinien też wiedzieć o miłosierdziu wobec każdego, nie tylko wobec przyjaciół i klakierów
Nawet złoczyńca obok Jezusa na krzyżu dostąpił zbawienia, a Ty już wrzucasz ludzi złej woli do swojego worka. Nie spiesz się tak, nie ty o tym decydujesz.
~czy

Napisano: 19 mar 2011, 19:53

Nawet złoczyńca żałował za swoje grzechy i porosił o ich wybaczenie.

Po za tym opcja ze złoczńcą jest dość ryzykowna. Możesz nie zdążyć.

Ja każdemu wybaczam, kto się poprawia. Również Komorowski ma tę szansę.
~olo

Strona 2 z 3    [ Posty: 30 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x