Homoseksualizm to choroba - HYdE PaRK

Strona 6 z 8    [ Posty: 73 ]

Napisano: 08 lis 2016, 13:18

dzięki, wszystko jasne - na pewno zarejestruję się teraz
gościu

Napisano: 08 lis 2016, 13:24

flaszka była niedobra, jakieś podrabiane dziadostwo z paliwa rakietowego
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 08 lis 2016, 13:37

ja postawię flaszkę finlandii, bo zasłużyłeś ale już chcę inny podpis, może być: the fool :lol:
gościu

Napisano: 08 lis 2016, 22:43

Jak myślicie, dlaczego wszyscy postępowcy nie chcą w ogóle rozmawiać o tym, że ponad 90 procent wszystkich czynów pedofilskich to czyny o charakterze homoseksualnym? To zapewne z tego powodu pedofilia w najbliższej przyszłości zostanie uznana przez zidiociałych i zniewieściałych psychologów za orientację seksualną.
Gość

Napisano: 08 lis 2016, 23:21

Jest 22.00, proszę się położyć i wyspać. Podejrzewam,że wymieszał pan Finlandię, którą elmer otrzymał w podziękowaniu razem z tą pożałowaną z paliwa rakietowego.Skutki są tragiczne.
[Anioł*]

Napisano: 09 lis 2016, 8:33

Pedofile zazwyczaj odczuwają pociąg seksualny do konkretnej płci dziecka. Skutkuje to podziałem pedofilów na homoseksualnych (pociąga ich płeć męska), heteroseksualnych (pociąga ich płeć żeńska) i biseksualnych (pociągają ich obie płcie). Homoseksualni pedofile stanowią od 9 do 40% ogółu pedofilów, co stanowi odsetek około 4–20 razy większy niż odsetek dorosłych mężczyzn, których pociągają inni dorośli mężczyźni, w męskiej populacji. Nie oznacza to, że homoseksualni mężczyźni są bardziej skłonni do wykorzystywania seksualnego dzieci, tylko że większy odsetek pedofilów jest homoseksualny w swojej orientacji względem płci dziecka. Pedofile heteroseksualni preferują dziewczynki między 8 a 10 rokiem życia, a homoseksualni preferują chłopców między 10 a 13 rokiem życia.

Zanim pedofilia zostanie uznana za normalną orientację seksualną trochę czasu minie (chociaż zakusy ze strony eurolewactwa już były). Wczesniej tę drogę przejdzie nekrofilia czy zwierzofilia
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 09 lis 2016, 10:27

"Zanim pedofilia zostanie uznana za normalną orientację seksualną trochę czasu minie (chociaż zakusy ze strony eurolewactwa już były). Wczesniej tę drogę przejdzie nekrofilia czy zwierzofilia"

Po moim trupie... Absurd totalny. Pan wymienił parafilie, zboczenia, dewiacje z definicji. Świat musiałby rozum postradać. Proszę nie straszyć ludzi takimi herezjami. Jakie zakusy ? tak na szybko proszę powiedzieć? W 2013 roku ( rezolucja na poziomie ONZ) odrzucono pomysł by pojęcie "Rodzina" zastąpić pojęciem "Inne formy życia rodzinnego", to był fakt, ale nie o takich wariactwach mowa była.

ps. zoofilia nie zwierzofilia.
[Anioł**]

Napisano: 09 lis 2016, 11:48

Strasznie mnie gotuje ten temat.

Ale tak na rozluźnienia, nieco spłycając temat.
Pedofilia wchodzi do cywilizacji europejskiej bardzo dynamicznie :)

Przecież te wszystkie ciapate brudy mają żony w wieku od 4 do 8 lat.
Przy założeniu, że oni na stałe osiedlają się w europie i to masowo, możemy się spodziewać, że 6 letnia żona to norma, bo religia im tak nakazuje.
A cóż... jak żona to żona. Obowiązki łóżkowe też ma.
bobik

Napisano: 09 lis 2016, 11:54

Zabiera mi Pan czas elmer, bo się kłóci ze mną. Irytuje mnie to... Te przykłady, które Pan podał, to dowód na potwierdzenie tezy o istnieniu wyrafinowanej patologii życia społecznego.Faktycznie waga problemu narasta wówczas,kiedy dewianci tworzą jakieś szersze zbiorowości, grupy- co jest oczywiście zagrożeniem dla zdrowej części społeczeństwa. Ale nie zwalczy się tego zjawiska głosząc teorie z palca wyssane, prześladowaniem owych osobników,( bo to mocno zaburzeni ludzie, uporczywie trzymający się swych zachowań) co podjęciem próby wymuszenia, mało tego -bezwzględnego domagania się podjęcia działań karnych wobec nich - tu: pedofilia i podobne( prawo,ostre sankcje, leczenie w instytucjach zamkniętych, izolacja).
[Anioł*]

Strona 6 z 8    [ Posty: 73 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x