Jaka powinna być rola kościoła w nowoczesnym państwie? - HYdE PaRK

Strona 4 z 6    [ Posty: 55 ]

Napisano: 04 lut 2015, 17:32

rozumiem, że uznajesz, iż nie ma nic takiego jak prawo naturalne.
Prawodawca może ustanowić cokolwiek chce. Na marginesie dodam, że to już było (komunizm, nazizm itp.).

Lubię metal, ale ta kapela mi średnio pasuje. Zbyt discopolowy wokal jak dla mnie.
Wolę to:
https://www.youtube.com/watch?v=rPnsvII3NeI
"teledysk" zrypany i nieadekwatny do treści, ale trudno
Elmer1

Napisano: 04 lut 2015, 18:47

Masz skłonności do paniki i dużej przesady. Wierzysz tylko sobie i księżom.
Ares

Napisano: 04 lut 2015, 20:52

panowie Ares i Elmer -w kwestii muzyki a konkretnie tych kawałków, które proponujecie : powiem szczerze, chała straszana .Uwierzcie mi- to nie kwestia gustu - to jest po prostu chała. Ares jak mogłeś mi to zrobić? ten poziom ...jestem zdziwiona na maxa.
Emili.

Napisano: 04 lut 2015, 21:19

Ja lubię taki metal:)
Wokalista Orphaned land jest utalentowany. Growle też nie są mu obce. Na "All is one" poszli w komercję ale dzięki temu fanów przybędzie. Nie przesadzili z lukrem.
Ares

Napisano: 04 lut 2015, 21:36

ale to kiczowaty metal przecież jest mój drogi -Aresie !!
Wokalista Orphaned land jest utalentowany ? przepraszam a w jakim zakresie? że tak zapytam.? wokalu?
emili.

Napisano: 04 lut 2015, 21:46

Kwestia gustu.
Jest wiele odmian i gatunków metalu. Od brutal death metalu po melodic power metal. Ja stoję gdzieś pośrodku. Lubię w metalu chórki, orkiestrę i rozmach. Obcy jest mi tylko black i death metal z powodu agresywności, treści (choć są wyjątki) i braku melodii. Obecnie czekam na rock operę w wykonaniu Therion'a.
Wróćmy do tematu.
Ares

Napisano: 04 lut 2015, 21:47

i jeszcze jedną myśl chciałam dodać . To ty Ares balladowy czy raczej "egzotyczny" metal jesteś ? Tak?
oj ty "romantyczna" duszo. Kto by pomyślał. hmmm ...
Emili.

Napisano: 04 lut 2015, 21:48

do jakiego tematu wróćmy?
Emili.

Napisano: 05 lut 2015, 14:07

Nasz KK pewnie by chciał Wesołowskiego na stanowisku papieża. Albo Michalika. Franek im nie pasi.
Ares

Strona 4 z 6    [ Posty: 55 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x