kasa za dobre odnoszenie się do wychowawców

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~Anka

Re: kasa za dobre odnoszenie się do wychowawców

Post autor: ~Anka »

Przepraszam a dokąd Wojtek ma uciekać? Do urzędu pracy?
Na rynku pracy nie jest różowo. Co nie znaczy, że zostając od razu trzeba przystawać na taki niewychowawczy system. Szkoda, że pana dyrektora stać tylko na taki, ale cóż.
Nie zazdroszczę. Pozostaje próbować własnych bardziej wychowawczych metod. Choć lekko nie będzie, ale chyba nikt nie obiecywał, że ta praca jest lekka
~Marcin

Post autor: ~Marcin »

Rada tylko jedna - konsekwencja w działaniu całego zespołu. Co do dyrektora nie bardzo kumam jaka jest jego w tym rola. Jedyne co powinien zrobić to nagrodzić większym kieszonkowym dzieciaka, który zrobił coś zupełnie ekstra. Poprawił oceny w szkole, zmienił swoje zachowanie na bardzo duży plus itp. Wojtek jeżeli możesz zaproponuj swojemu bosowi nowe rozwiązania. Płacenie za coś co jest normą wydaje mi się niedorzecznością. Pozdrawiam.
~ale jaja

Post autor: ~ale jaja »

Potrzebna superwizja. Bez tego nic nie ruszy.
~Hanka

Post autor: ~Hanka »

Jestem delikatnie mówiąc zszokowana bardzo \"wychowawczym\" pomysłem dyrektora.Proponuję,aby na zebraniu wychowawców zdecydowanie się temu sprzeciwić.Chyba ktos pomylił się z zawodem.
~nowa 3

Post autor: ~nowa 3 »

fajny pomysł. Mi, bym nie zrobił demolki płaci po 50zł na tydzień. Suepr gościu
ODPOWIEDZ