koordynator wychowawców lub ds opiekuńczo-wychowawczych - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 3 z 4    [ Posty: 35 ]

Napisano: 29 kwie 2011, 22:24

według ustawy, wymogiem, aby awansować na koordynatora jest pięcioletni staż pracy. Jak to jest z tym awansem? Odbywa się obligatoryjnie, jak poprzednie stopnie, czy decyduje o tym dyrektor? Czy może w placówce w ogóle nie być takiego stanowiska? zorientowanych proszę o odpowiedź.
~maja

Napisano: 03 maja 2011, 14:45

czy naprawdę nikt nie zna odpowiedzi ???
~maja

Napisano: 04 maja 2011, 1:09

Maju,znam odpowiedź ale liczę na to,że odpowie Ci \"etatysta\".On wszystko wie,chociaż w Twoim temacie nie wypowiedział się jeszcze.
~Hanka

Napisano: 04 maja 2011, 1:50

czy 5-letni staz jest konieczny? U mnie na Mieszkaniach Usamodzielnień nikt oprócz mnie nie chciał być koordynatorem mam 3 letni staż pracy w placówce. Teraz będziemy się łączyć z drugim mieszkaniem i ma być tylko jeden koordynator, zastanawiam się czy mam wogóle szanse zostać wybrana skoro nie ma 5 lat stażu pracy???
~himisia

Napisano: 05 maja 2011, 0:05

nasi koordynatorzy mają szczytne cele i ambitne obowiązki,a ponieważ ustalają grafiki to sobie solą nadgodziny i nocki, oczywiście w nocy współpracują z instytucjami, załatwiają sprawy urzędowe itp.
~malarz

Napisano: 05 maja 2011, 10:59

pracuje w placówce niepublicznej wiec moze dlatego nie ma u nas koordynatora?szczerze to sie zastanawiam po co byłby on zatrudniony?przydałąby sie nam bardziej pielegniarka na cały etat do pracy
~zosia

Napisano: 16 paź 2012, 11:54

Do koordynatorów,Pracujesz jako wychowawca 40 godz,z planu czy masz jakąś zniżkę godzin na grafik i resztę.
~ja.

Napisano: 16 paź 2012, 13:25

40 jak każdy a z tego 5 godzin na administrację grafik -raz na miesiąc i rozliczenie godzin też,zaliczki, plany spotkań grupowych
itp.spokojnie się wyrabiam,grunt to dobra organizacja.oczywiście i dobrze zorganizowany dyrektor.
~kama

Napisano: 17 paź 2012, 0:24

a jak jest u Was???

~ja

Napisano: 21 paź 2012, 15:09

czy etat koordynatora jest dożywotni?
~Ata

Strona 3 z 4    [ Posty: 35 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x