Kto u was zajmuje sie paierkowa robotą w komisji - Uzależnienia, Bezdomność

Strona 2 z 2    [ Posty: 15 ]

Napisano: 07 mar 2012, 20:57

Takie rzeczy powinien robić pełnomocnik gminy- to zadania gminy a nie Ośrodka |Pomocy
~Marianna

Napisano: 09 mar 2012, 9:48

a nie zgodzę się z Tobą. Zadania wynikają z ustawy o wychowaniu w trzeźwości i prowadzone są w postaci gminnego programu profilaktyki i rozwiązywania problemów alkoholowych. Program realizowany jest przez ośrodek pomocy społecznej /zapis ustawowy/ lub inną jednostkę wskazaną w programie. Oczywiście, że może to być także pełnomocnik, ale dopiero wówczas, kiedy wójt/burmistrz uzna za stosowne go powołać.
~r.

Napisano: 18 maja 2012, 14:34

Jak sobie pościelisz tak sie wyśpisz. Ja pełnomocnikiem byłem osiem lat -i prac. socjalnym ; ale to ja tworzyłem program, ja kierowałem wszystkim, pomimo że przewodniczącym nie byłem, wszystko \"hulało\". Komisja była najlepsza w regionie, zlikwidowali mnie z zazdrości!! Pozostał program - istnieje dotychczas niezmieniony gdyż jest świetny. Poza tym nie zrobili nic, biorą tylko forsę za posiedzenia. A poprzednio to się działo, oj działo...
~alqaz

Napisano: 23 maja 2012, 16:29

algaz, pochwal się programem, może coś nam się przyda, nie bądź taki.
~~

Napisano: 23 maja 2012, 16:42

u mnie robią to ciągle zmieniający się stażyści z PUP a podbija kierownik :) fajnie nie?
~Aga

Strona 2 z 2    [ Posty: 15 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x