Łolaboga, ileż można ... - HYdE PaRK

Strona 2 z 3    [ Posty: 24 ]

Napisano: 18 sty 2017, 14:32

Gość pisze:Polska nie stoi w miejscu lecz rozwija się i wcale nie jest wyizolowana./ JEST / Odszedł w niepamięć lewacki komisarz Szulc więc nie będzie już komu atakować Polski na forum UE./ po pierwsze nie w niepamięć a po drugie nie atakował a my jako obywatele nie tylko Polski ale też UE mamy prawo do nagłaśniania tematu łamania prawa a nie "nocnikowania " jak najgorsi tchórze.../ Niemcy powoli ale jednak zaczynają myśleć rozsądnie zamiast ideologią lewacką i zaczynają nawoływać by wzorować się na Kaczyńskim / żarcik taki?? :lol: /
Kaczyński jest wybitnym politykiem i prawdziwym mężem stanu. / Hitler po wielu latach niepowodzeń tez się tak wykreował... Kaczyńskiego tylko więzienie nie spotkało po drodze / Nie oczekuję że ludzie, którzy go nienawidzą zgodzą się ze mną./ jedyna słuszna uwaga/ Na szczęście większość Polaków wypowiedziała się na ten temat w czasie wyborów/ nie większość o ile w ogóle potrafisz liczyć ... oprócz siania populizmu/ a sondaże pokazują, że przybywa ich. / sondaże?? błagam.../
Jeśli chodzi o ochronę dla Kaczyńskiego to rozumiem, że chodzi o to, że niektórzy są zawiedzeni tym, że jest chroniony i w związku z tym bezpieczny. Wszak plany były takie, że mieli zginąć obaj bracia Kaczyńscy./ wymiękłam. :ugeek: ... ty powalasz na kolana Macierewiczów wszystkich jakiś kiedykolwiek ziemia nosiła/

Co do ironii elmera w sprawie swoich świń. Nie panie elmer, to nie chodzi o "swoje" świnie przy korycie lecz chodzi o wymianę kadr z nominacji poprzedniej koalicji, po to by przeciwdziałać dywersji i sabotażowi wprowadzania zmian./ pieprzysz jak potłuczony... bo ONI mieli być INNI.. lepsi...prawsi... i inne si.. si.../ Sądzę, że tylko udajesz, że nie rozumiesz tego.
elmer rozumie... Ty tylko sloganizujesz......
Gość

Napisano: 18 sty 2017, 14:53

:) to pisałam ja... Mistrzyni....;-)
Mistrzyni

Napisano: 18 sty 2017, 15:15

Jacy jesteście żałośni z tym zaklinaniem rzeczywistości. To czy Polska rozwija się i jak się rozwija oddają ratingi. Wbrew zaklęciom nie zostały one obniżone.

Przykro mi to pisać bo podobno elmer jest inteligentny, więc albo jest anarchistą albo działa w złej wierze. Nie będę dyskutował z personą, która sama siebie określa "Mistrzyni", bo to nie mój poziom a co należy sądzić o osobach z tak nadmuchanym ego akurat pracownikom pomocy społecznej nie trzeba tłumaczyć. Niestety bardzo często w tle są po prostu zaburzenia psychiczne.

Panie elmer, wie pan co, naprawdę uważam, że warto zapłacić cenę "nowych świń" przy korycie, choćby tylko po to by rozliczyć stare. Będzie to miało ten skutek, że jak za jakiś czas po raz kolejny, mówiąc pana językiem, zmienią się świnie przy korycie to znowu zostaną rozliczone, bo kamyczek uruchamia lawinę. Być może tym sposobem nareszcie uda się zastopować rozkradanie państwa. Nie wiem czy pana dobrze rozumiem ale pan jest akurat zwolennikiem pozostawienia starych świń przy korycie?
s_black

Napisano: 18 sty 2017, 15:28

Jeszcze tylko dopowiem jedną kwestię, choć dla ludzi myślących jest to bardzo czytelne i bardzo oczywiste. Otóż jaki problem z PiS-em ma obecna opozycja? Ano tylko taki, że nie jest tak jak było! Należy to rozumieć wprost. Gdyby Jarosław Kaczyński nie pozwolił na rozliczenie złodziei i aferzystów i nadal finansowałby ich otoczenie z Jandami, Stuhrami i im podobnymi, nie byłoby żadnych protestów i PiS mógłby spokojnie rządzić nawet 50 lat, byleby tylko pozostawił stare świnie przy korytach. Bardzo klarownie wyjaśniła to A. Holland. To właśnie dlatego, choć nie jestem naiwny, PiS a dokładnie Jarosław Kaczyński jest dla mnie wiarygodny.

Społeczeństwo dostrzega to i nawet tacy ludzie jak aktorzy Karolak czy Andrzej Grabowski, którzy wcześniej pod wpływem zmasowanej propagandy poprzedniego obozu władzy byli oczadzieli teraz dostrzegają, że padli ofiarą manipulacji i oszustwa.

Zresztą co ja was będę przekonywał. Sondaże pokazują, że coraz więcej ludzi jest przekonanych. W końcu mamy dość "nienormalną" sytuację, w której partia rządząca spełnia obietnice wyborcze i to jedną po drugiej. To bardziej przemawia do ludzi niż najlepszy krasomówca. Życzę dużo zdrowia.
Gość

Napisano: 18 sty 2017, 15:42

"dla ludzi myślących jest to bardzo czytelne i bardzo oczywiste"
mam wątpliwości czy myślisz samodzielnie.

"Gdyby Jarosław Kaczyński nie pozwolił na rozliczenie złodziei i aferzystów"
A kogo to rozliczył?

"nadal finansowałby ich otoczenie z Jandami, Stuhrami i im podobnymi"
zmienił strumień pieniędzy. A nie chodzi o to by pieniądze trafiała do swoich a nie obcych, tylko by w ogóle nie trafiały - zawze znajdą się jacyś swoi. Państwo to nie prywatny folwark.

" choć nie jestem naiwny"
jesteś

"Społeczeństwo dostrzega"
dawno się tak nie ubawiłem

"Sondaże pokazują"
to już nie kłamią tylko pokazują?

"partia rządząca spełnia obietnice wyborcze i to jedną po drugiej"
jaja se robisz czy ty tak na poważnie?

"To bardziej przemawia do ludzi niż najlepszy krasomówca"
j.w.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 18 sty 2017, 15:45

s_black pisze: Nie będę dyskutował z personą, która sama siebie określa "Mistrzyni", bo to nie mój poziom a co należy sądzić o osobach z tak nadmuchanym ego akurat pracownikom pomocy społecznej nie trzeba tłumaczyć. Niestety bardzo często w tle są po prostu zaburzenia psychiczne.
Dlaczego mnie obrażasz? sprawia Ci to jakąś satysfakcję? ulgę? lepiej się czujesz? ubolewam nad takimi zachowaniami... też o czymś świadczą....
Gość

Napisano: 18 sty 2017, 15:47

:roll: i znów zapomniałam się podpisać ;-)))
Mistrzyni

Napisano: 18 sty 2017, 15:51

Dziękuję panie elmer, że mnie pan tak rozwesela. Trochę też panu współczuję. Jeszcze raz powtarzam: życzę dużo zdrowia refleksji na miarę Karolaka czy też Grabowskiego, choć zapewne znając mechanizm "miłości" zapewne za chwilę przeczytam "a kim jest Karolak?", "a kim, jest Grabowski". No wiecie państwo, gdy chwalili poprzednią władzę zapewne byli najwybitniejszymi aktorami a że dzisiaj nie piętnują już PiS-u to z całą pewnością pozbawiło ich to talentu. :lol:
s_black

Napisano: 18 sty 2017, 16:00

Jakich słów musiałbym użyć, żeby obrazić osobę, która posługuje się takim językiem:

"Po prostu grzecznie prosimy ...wyp...nieś się z tego forum.. są śliczne, prawe, dobrego sortu, bez rowerów, z mięsem na zębach i bez futer... portale gdzie się nie będziesz marnować...."

Ja tylko stawiam diagnozę z dużą dozą współczucia.
s_black

Napisano: 18 sty 2017, 16:35

s_black pisze:Jakich słów musiałbym użyć, żeby obrazić osobę, która posługuje się takim językiem:

"Po prostu grzecznie prosimy ...wyp...nieś się z tego forum.. są śliczne, prawe, dobrego sortu, bez rowerów, z mięsem na zębach i bez futer... portale gdzie się nie będziesz marnować...."

Ja tylko stawiam diagnozę z dużą dozą współczucia.
raczysz wytłuścić, pogrubić lub podkreślić...? :)
Mistrzyni

Strona 2 z 3    [ Posty: 24 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x