ludzie zbierzmy sie przeciw Chamstwu - Świadczenia rodzinne

Strona 4 z 4    [ Posty: 35 ]

Napisano: 24 mar 2014, 19:31

do ~edi- trzeba się było kształcić to nie otrzymywałabyś dziś najniższej krajowej
~anita

Napisano: 24 mar 2014, 19:35

do kati-cyt \"konieczna, bezpłatna rehabilitacja, darmowe leki, pomoc pielęgniarek czy darmowych opiekunek, wiadomo, że podwyższenie tego świadczenia naruszy napięty budżet a nie załatwi najważniejszego prawidłowej, stałej opieki\' a na to niby pieniędzy nie trzeba?takie rzeczy byłyby droższe aniżeli te 1000 zł
~anita

Napisano: 24 mar 2014, 20:07

\'trzeba się było kształcić to nie otrzymywałabyś dziś najniższej krajowej \'

A weź mnie nie rozśmieszaj... Pracownicy śr dostają generalnie najniższe wynagrodzenia albo nieco powyżej. Większość ma wyższe studia a pewnie duża część jeszcze po kilka podyplomówek. I to tylko przykład z mojego podwórka. Studia nie gwarantują już niczego - za to duża morda jak widać praktycznie wszystko.
~Iks

Napisano: 24 mar 2014, 20:18

otóż to studia nie gwarantują dobrego wynagrodzenia np mój syn po technikum - elektronik zarabia dwa razy tyle co zięć - po studiach, a znam doktoranta w urzędzie zarabia 2000 zł
~Kati

Napisano: 24 mar 2014, 20:58

Iks - tylko dlatego, że twoje wypowiedzi odzwierciedlają to co ja obserwuję wokół siebie powoduje, że wybaczam ci tekst o .....
Wyższe studia, podyplomówki, zarobki żenada, ludziom nie ma z czego dać wyższych wynagrodzeń a pracy od.......
~Iwa

Strona 4 z 4    [ Posty: 35 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x