między wrażliwością a zajadłością - HYdE PaRK

Strona 4 z 5    [ Posty: 43 ]

Napisano: 01 maja 2011, 0:06

Moze ktos zna sie ~rodzina 7 osobowa,5 dzieci pobiera na kazde po 91zl,i na 3 dzieci po 80zl na wielodzietnosc,maz pracuje,maja 11ha doplata,dzieci jedza obiady w szkole 3 samochody,tesciowa 900 zl renty mieszkaja razem i ta pani dostaje okresowki po 400zl i dodatek mieszkaniowy,czy nie zadyzy dochud przecjez sie kobiecie nie nalezy jak to pracownicy socjalni licza chcialam zaznaczyc ze wywiad srodowiskowyu niejest przeprowadzany prawnie wiem ze sie kobiecje nic z ops-u nie nalezy Betta niechce sie wypowiadac moze ktos sie wypowie.
~Dominika

Napisano: 01 maja 2011, 0:17

Dominika
To proste: \"bo im się należy\". Nad czym tu dyskutować? Pisałam o tym wcześniej, poczytaj, przemyśl...
Twoje przykłady to czyściutka ilustracja mojego maila z godz. 20.42
~betta

Napisano: 01 maja 2011, 0:28

Betta~nieprawda maja za duzy dochud jaki jest przy rodzinnym pobieraja tesz stypendium a to wszystko masz od dochodu niewiem bo niemam dzieci.
~Dominika

Napisano: 01 maja 2011, 0:30

Widocznie zakombinowali - tak to się mówi? O tym też pisałam o 20.42
~betta

Napisano: 01 maja 2011, 0:51

Betta ~klijentka ma 5 dzieci calkowita niezdolnosc do pracy,1030 z FA,rodzinne i dodatek od 3 dziecka na wielodzietnosc@Betta klijentka ma orzeczenie o stopniu umiarkowanym-niezdolna do pracy dostala z OPS-U zas.stalego 71,17 zl~bo klijentce pracownik socjalny wliczyl do zas.stalego alimenty z funduszu kture pobiera na dzieci zasilkow zadnych nie pobiera bo ma zaduzy dochud,klijentka pobiera to co w/w jak to Betta jest,od czego to zalezy,Betta w imieniu innych klijentow napisze na forum jutro.Pozdrawiam wszystkich kturzy sa na forum.
~Dominika

Napisano: 01 maja 2011, 10:35

Czy jestes pracownikiem socjalnym?
~do Dominiki

Napisano: 01 maja 2011, 12:59

Ja niepytam kim kto jest na forum,i czym sie zajmuje@poprostu czekam na odpowiedz~a co wystraszylas sie,zaraz podam nastepna rodzinne i poprosze o odpowiedz na forum.
~Dominika

Napisano: 01 maja 2011, 13:59

Zdaje się, że to Ty się wystraszyłaś, ja nie mam żadnych powodów. Skąd taki pomysł???
~do Dominiki

Napisano: 01 maja 2011, 14:06

Ja nie widzę powodów dla których Dominika miałaby się wystraszyć.To raczej widać,że zadawane przez Nas pytania przerosły wiedzę i kompetencje pracowników socjalnych.
~Ania

Napisano: 01 maja 2011, 15:24

Ty i Dominika to jedna osoba? Piszesz:zadawane przez Nas pytania? Przez nas tzn? Poza tym skąd pomysł, że ktoś się wystraszył?
A tak poważnie - trudno zająć stanowisko jak się samemu nie sprawdzi wszystkich wiadomości, ja wolę unikać takich publicznych odpytywanek.
~do Ani

Strona 4 z 5    [ Posty: 43 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem