Mieszkaniec DPS chce założyć antenę satelitarną
Mieszkaniec DPS chce założyć antenę satelitarną
Jak w temacie. Czy ktoś miał już sposobność z taką sytuacją? Sam nie wiem jak mam się do tego odnieść. Niby nic nie stoi na przeszkodzie, ale w DPS mieszka ponad 100 osób i jak każdy by chciał montować antenę, to estetyka by ucierpiała. Nadmieniam, że jest dostęp do TV zbiorczej i kablowej.
Dzięki za odzew i pozdrawiam
Dzięki za odzew i pozdrawiam
Re: Mieszkaniec DPS chce założyć antenę satelitarną
U nas 4 osoby mają anteny i swój internet. Oczywiście sami opłacają abonamenty. Nie wiem jak jest u Was, ale u nas nie stwarzamy przeszkód. Takich mieszkanców, których na to stać, jest niewielu. Mam nadzieje, że nie będzie to dla nas problemem w przyszłości.
u nas tez maja, jak bedzie duzo chetnych, trzeba bedzie pomyslec o wspólnej
u nas też mają swoje dekodery , anteny satelitarne, opłacają anbonament , są zadowoleni.
Co Ty o estetyce.
Na fotografiach budynek z rzędem takich anten jeszcze ładniej wygląda. U nas nie ma przeszkód.
pozdrawiam
Na fotografiach budynek z rzędem takich anten jeszcze ładniej wygląda. U nas nie ma przeszkód.
pozdrawiam
U nas teżź nie ma kogo stać to sobie zakłada i opłaca
W naszym DPS kilka osób ma anteny ale jest to faktycznie problem bo abonament nie jest taki drogi i może wystąpić sytuacja że kilkanaście osób zdecyduje się na montaż anteny. Trudna jednemu pozwolić a innemu zakazać. My rozmawialiśmy z operatorem o zbiorczej antenie, tylko że ktoś musi najpierw wyłożyć za tą zbiorczą i tutaj jest problem ale dalej rozmawiamy z operatorami w końcu jest konkurencja.
Oprócz Mieszkaniec DPS chce założyć antenę satelitarną - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze przeczytaj również:
Dlaczego milczymy?
Jak długo chory może przebywać w ZOL-u
zwrot z masy spadkowej
Samooocena pracownika
POMOCY!!!!
odpłatność za dps art. 152 ust.6 standardy
koszt utrzymania mieszkańca dps
opłata za DPS
Trudna sprawa
Szukam domu opieki dla mężczyzny z demencja starczą
szkolenie 18 styczeń 2011 Koszalin-pomoc społeczna
dps-czy na pewno umieszczenie?