Mieszkaniec DPS chce założyć antenę satelitarną

Wybrane tematy:
odpłatność za DPS - żyjące dzieci i wnuki Odpłatność za DPS sposób nalicznia świadczenie ratownicze- mieszkaniec DPS Ustalenie odpłatności DPS - stare zasady Decyzja OPS mam płacić a z czego mam żyć Wywiady alimentacyjne u dzieci
ODPOWIEDZ
~Grze$

Mieszkaniec DPS chce założyć antenę satelitarną

Post autor: ~Grze$ »

Jak w temacie. Czy ktoś miał już sposobność z taką sytuacją? Sam nie wiem jak mam się do tego odnieść. Niby nic nie stoi na przeszkodzie, ale w DPS mieszka ponad 100 osób i jak każdy by chciał montować antenę, to estetyka by ucierpiała. Nadmieniam, że jest dostęp do TV zbiorczej i kablowej.

Dzięki za odzew i pozdrawiam
~dd

Re: Mieszkaniec DPS chce założyć antenę satelitarną

Post autor: ~dd »

U nas 4 osoby mają anteny i swój internet. Oczywiście sami opłacają abonamenty. Nie wiem jak jest u Was, ale u nas nie stwarzamy przeszkód. Takich mieszkanców, których na to stać, jest niewielu. Mam nadzieje, że nie będzie to dla nas problemem w przyszłości.
~gosc

Post autor: ~gosc »

u nas tez maja, jak bedzie duzo chetnych, trzeba bedzie pomyslec o wspólnej
~klara

Post autor: ~klara »

u nas też mają swoje dekodery , anteny satelitarne, opłacają anbonament , są zadowoleni.
~jan

Post autor: ~jan »

Co Ty o estetyce.
Na fotografiach budynek z rzędem takich anten jeszcze ładniej wygląda. U nas nie ma przeszkód.
pozdrawiam
~pracownik socjalny

Post autor: ~pracownik socjalny »

U nas teżź nie ma kogo stać to sobie zakłada i opłaca
~lal

Post autor: ~lal »

u nas też mają i sami płacą.
~Asia

Post autor: ~Asia »

W naszym DPS kilka osób ma anteny ale jest to faktycznie problem bo abonament nie jest taki drogi i może wystąpić sytuacja że kilkanaście osób zdecyduje się na montaż anteny. Trudna jednemu pozwolić a innemu zakazać. My rozmawialiśmy z operatorem o zbiorczej antenie, tylko że ktoś musi najpierw wyłożyć za tą zbiorczą i tutaj jest problem ale dalej rozmawiamy z operatorami w końcu jest konkurencja.
ODPOWIEDZ