Mit gender obalony naukowo - HYdE PaRK

Strona 5 z 5    [ Posty: 48 ]

Napisano: 26 sie 2016, 13:54

Wie Pani odniosę się tylko do tego stwierdzenia.
"Anioł chciałby fruwać i blyszczeć, a tymczasem popisuje się w HP bo nie posiada wiedzy i doświadczeniamaby na forum ogólnym błyszczeć, a problemy, które musi rozwiązać nie jest w stanie bez pomocy tego zrobić sam"
Mam pełną świadomość, że to nierozważne zachowanie z mojej strony, ponieważ nie wniesie w zasadzie nic do "relacji".Zaryzykuję jednak, bo to może to panią uspokoi.
Dotychczasowa moja praca zawodowa związana była z obszarem pomocy społecznej: pracownik socjalny, pedagog,później terapeuta ( praca z osobami z zaburzeniami psychicznymi), niepełnosprawność. Praca ze sprawcami przemocy, mediacje sądowe- brałam pasjami. Wiem o co chodzi w problematyce pomocy społecznej na tyle, by zdecydować się na potraktowanie tego jako drogi naukowej już do końca życia. Zarówno więc doktorat jak i habilitacja ( mam nadzieję,), będzie tym, co robić chciałam zawsze, tyle -że w innej roli. Ale to moja praca i pasja- i nie wpływa w żaden sposób na rozmowy z ludźmi, których cenię i szanuję.Proszę zatem już dać temu święty spokój.
Nigdy nie ośmieliłabym się, mając na względzie swoje doświadczenie zawodowe rywalizować z Panią. Proszę zatem spokojnie wieść prym lokalnej gwiazdy Forum i być spokojną- ja pani tego nie zabiorę. Mam inne priorytety. Jest mi ogromnie niezręcznie pisać o tym, ale wymusiła to sytuacja. Dopóki tu jestem ( niech pani wytrzyma jeszcze trochę- nie mogę zrezygnować teraz), nie pozwolę się
się obrażać.
Anioł.

Napisano: 26 sie 2016, 14:51

Piszesz aniołku : "Nigdy nie ośmieliłabym się, mając na względzie swoje doświadczenie zawodowe rywalizować z Panią."
Co jedno słowo to bardziej urąga mojej godności
" Proszę zatem spokojnie wieść prym lokalnej gwiazdy Forum i być spokojną- ja pani tego nie zabiorę" - Twoje chamstwo przekracza wszelkie granice, a to, że probujesz ubrać to w grzeczne slowka to tylko wzmacnia informacje dla mnie do jakiego wyrafinowania w swojej obludzie doszłaś

jak mogłeś pracować z osobami zaburzonymi psychicznie jak ty wpgóle nie posiadasz empatii, urągasz godnosci ludzkiej, brak tobie wyczucia i taktu, jesteś niespójny, coś co urąga mojej godności HP trakctjesz jak niebo a mnie jak gwiazdę na firmamencie, co jedno słowo to większa drwina, ale tak się sklada, że jak widzisz ja nawet w HP sobie radzę i nawet z tego co inni traktowali jako najwieksze upokorzenie potrafiłam sobie zrobić niszę do której zaglądają nawet wysocy urzędnicy - i mniemam nieskromnie, że nieprzypadkiem. Ja sie nie boję bo nie mam się ani kogo ani czego bać.
Tyle tylko, że w przeciwieństwie do ciebie ja sobie rdzę w każdej sytuacji - jak widzisz nawet w HP potrafilam sobie znaleźć taką niszę, że znalazlam zainteresowanie
i zostalam doceniona.
Ja sie niczego nie boję bo stracilam przez takich jak ty - zachłannych ograniczonych osobnikow pałających rzadzą władzy, wymachujących świstkami i ślizgających sie nasladowców wmawiających mi jaka to ja jestem mala, upośledzona i ograniczona, zabierajacych mi czas i nękających, wmawiającymi chorobę.
Znalazłaś sobie temat do pracy doktorskiej?
Ostrzegam ciebie, że jeżeli sie dowiem, że dotyczy ona mojej osoby oskarżę ciebie o nekanie i wyjątkowe wyrafinowaną przemoc psychiczna.

Brakuje mi slów na to jak bardzo sprawia mi przykrośc kiedy tylko zwracasz sie do mie a co dopiero kiedy mam tobie odpowiadac, ale jestem chrześcijanka i dlatego muszę znosić upokorzenia takich jak ty pseudonaukowcow, ktorzy o wszystkim mają baczenie tylko zapominaja o istocie sprawy mnianowicie o czlowieku
Przestań się upajać swoimi osiagnięciami bo ty na razie nawet nie wiesz po co żyjesz.
Przypominasz mi Jandę, która jak pamietam też miala swoje marzenia tyle tylko, że nie potrafiła im sprostać, albo Agatę Młynarską, która zdzierając swoją maskę jednym zdaniem przekreślila to na co tak długo pracowała.
Skoro już sie nazwaleś aniołem to poczytaj trochę na ich temat, pomodl się, a może wówczas cię oświeci.
Jest taka litania do Ducha Św. zacznij od tego, mnie też tak poradził jeden pracownik socjalny i dobrze na tym wyszłam.
Życze pwodzenia, a w HP jest miejsce dla wszystkich i ja w żadnym przypadku nie jestem jego gwiazdą - jak już to mogę być tylko jego królową
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 28 sie 2016, 17:23

Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 28 sie 2016, 18:23

dzibarowata pisze :
[quote]Życze pwodzenia, a w HP jest miejsce dla wszystkich i ja w żadnym przypadku nie jestem jego gwiazdą - jak już to mogę być tylko jego królową[/quote]
a ponieważ hp to śmietnisko wszelkiego badziewia na tym g.ó.w.nianym forum frustratorum - wniosek jest prosty
DZIBAR - KRÓLOWA ŚMIETNISKA - to jest jej prawdziwe miejsce pierwszy raz się z tą bezmaturalną nicością zgadzam :lol:
do pieniaczki dzibar

Napisano: 28 sie 2016, 18:32

Znam treść Biblii dlatego zgodnie z nauką Pisma Świętego wcale mi nie przeszkadza to, że jestem ostatnią - bo jak powiedziano "ostatni będą pierwszymi" - i ja w to głęboko wierzę.
Trzeba umieć z klasą i pokorą przyjmować wszystko co w życiu ciebie spotyka bo nic nie dzieje się przypadkowo
jednak w czymś się zgadzamy, a to jednak cieszy :)
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 28 sie 2016, 21:21

Przeczytałam...( wpis z 26.08) i wie Pani co? Po raz pierwszy w życiu mam taką sytuację, że zesłabiło mnie dosłowwnie z powodu słowa pisanego i swojej bezsilności, że nie mogę odpowiedzieć tak, jak by się Pani należało- bo to byłoby niehumanitarne wobec Pani jako człowieka- bo pani nie jest Sobą. I tylko dlatego się powstrzymuje od słów innych.Te teorie, które Pani dorabia do wszystkiego.
" Upadły anioł", nie wiesz po co żyjesz" - pani pisze do mnie w taki sposób? Coś pani powiem, życie przede mną, jestem szczęśliwą osobą, nie idealną jako człowiek- absolutnie- ale gdyby coś złego miało się w tym moim życiu wydarzyć- Ja nie chce starzeć się kiedyś ...tak jak Pani, z takimi emocjami, z takimi uczuciami. Zgorzkniała, zła na cały świat.
Proszę mnie "nie dotykać", nic do mnie nie mówić.
[Anioł]
Stażysta
Od: 26 sie 2016, 21:20
Zajmuję się:

Napisano: 28 sie 2016, 22:17

Jestem sobą i wmawianie, że ja to nie ja bo jestem asertywna - nie ma sensu, to co piszę to moja opinia o zachowaniu anioła na forum - któremu brak dystansu do siebie.
Jest w HP, a ma pretensje jak piszę, że jest "upadłym aniołem".

Bądź szczęśliwy aniele, a o moje emocje się nie martw ( zadbaj o swoje) - potrafię sobie radzić i z emocjami i z uczuciami na szczęscie dla mnie,
twoje opinie nie wpływają więc na nie bowiem intencje jak widać są jasne, ale wydajesz tylko świadectwo kim naprawdę jesteś
Nieustająco dziekuję za "szczere życzenia jubileuszowe"
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 01 wrz 2016, 20:13

Napisano: 20 sie 2016, 20:43

pokaż co potrafisz a nie tylko przeklejki z sieci ty tęczowy menszczyzno
dlaczego kuźwa nie odpowiadasz a nowe gó.wnowklejki jak dzibarowata czynisz - widać tęczowy menszczyzno nie masz nic do powiedzenie poza wklejkami :lol:
do jajecznego

Strona 5 z 5    [ Posty: 48 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x