wiem dzibar, wiem. Tylko wielu krzyczących o prawach człowieka, nie każdego traktuje jak człowieka. I stąd mój powyższy wpis. Ważne żebyśmy wszyscy zdrowi byli
\"normalnie\" jeśli miewasz problemy w kontaktach z podopiecznymi to proszę bardzo, każdy może skorzystać. Ja na razie nie potrzebuję. Poza tym, czytaj ze zrozumieniem. Głównie szkolenie to dotyczy problemów w kontaktach z podopiecznymi, a nie etyki pracy socjalnej.
Fajnie, że pamiętacie o etyce pracy socjalnej. Szkoda, że tylko w stosunku do tych osób, ktorych poglądy zbieżne są z PiS.
Pewna osoba na tym Forum, ujawniła, że ktoś pozostaje w leczeniu psychiatrycznym. I co? Nie odsyłasz tej osoby na szkolenie z etyki?
Nie zdziwiłbym się wcale, gdyby to \"normalnie\" zaatakował naszą koleżankę i próbował ją dyskredytować z powodu stanu zdrowia ale innych to by odsyłał do kodeksu etyki.
dzięki \"ciekawa\". Coś w tym jest... jak popatrzeć na etykę w wydaniu PO to faktycznie, komuś by się przydały szkolenia z etyki w ogóle (niekoniecznie z zakresu pracy socjalnej).