następny guru ma w poważaniu ludzi - HYdE PaRK

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 07 lut 2011, 11:08

wiem dzibar, wiem. Tylko wielu krzyczących o prawach człowieka, nie każdego traktuje jak człowieka. I stąd mój powyższy wpis. Ważne żebyśmy wszyscy zdrowi byli ;-)
~Łukasz

Napisano: 07 lut 2011, 12:13

https://www.ops.pl/news.php?id=21766

to szkolenie dla ciebie Łukaszu - z etyki pracy socjalnej
~normalnie

Napisano: 07 lut 2011, 15:42

\"normalnie\" jeśli miewasz problemy w kontaktach z podopiecznymi to proszę bardzo, każdy może skorzystać. Ja na razie nie potrzebuję. Poza tym, czytaj ze zrozumieniem. Głównie szkolenie to dotyczy problemów w kontaktach z podopiecznymi, a nie etyki pracy socjalnej.
~Łukasz

Napisano: 07 lut 2011, 15:44

Mowa jest tylko o omawianiu różnego rodzaju dylematów etycznych związanych z trudnymi i nietypowymi sytuacjami pomagania.
~Łukasz

Napisano: 07 lut 2011, 15:56

Fajnie, że pamiętacie o etyce pracy socjalnej. Szkoda, że tylko w stosunku do tych osób, ktorych poglądy zbieżne są z PiS.

Pewna osoba na tym Forum, ujawniła, że ktoś pozostaje w leczeniu psychiatrycznym. I co? Nie odsyłasz tej osoby na szkolenie z etyki?

Nie zdziwiłbym się wcale, gdyby to \"normalnie\" zaatakował naszą koleżankę i próbował ją dyskredytować z powodu stanu zdrowia ale innych to by odsyłał do kodeksu etyki.
~ciekawa

Napisano: 07 lut 2011, 16:21

dzięki \"ciekawa\". Coś w tym jest... jak popatrzeć na etykę w wydaniu PO to faktycznie, komuś by się przydały szkolenia z etyki w ogóle (niekoniecznie z zakresu pracy socjalnej).
~Łukasz

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x