to jest niedobra wiedza, która osłabia jednostke juz od poczatku życia. W rękach ludzi o dobrej woli jest pozytywna w sensie pomocy w postawieniu diagnozy, w rękach szaleńców( a takich jest coraz więcej) będzie hakiem na człowieka,
Wiem coś na ten temat z autopsji i kategorycznie mówię NIE
i mam nadzieję, że jak wieloma tematami na tym Forum zajma się odpowiedni ludzie ( np. PiS, ktory zgłosił zastrzeżenie), a my im w tym pomozemy poprzez zwrócenie uwagi na perspektywiczne konsekwencje takiej ustawy, ktora nie pomaga tylko szkodzi od samego początku
odpowiedni czyli zainteresowani kwestią, która porusza ich wrażliwosc na prawo i sprawiedliwosc spoleczną oraz przeciwdziałania przemocy w każdej formie; ja też należę do osób którym nie jest obojetne jak żyja i i z kim żyją. Lepsza jest profilaktyka niz leczenie dlatego sygnał PiS jest dla mnie taka czerwona żaróweczka, ktora zaświeciła się bo dzieje się coś niepokojacego
Oczywiście nie podoba mi się gromadzenie takich danych ale w ustach PIS brzmi to jak hipokryzja \" Zmiany zawarte w projekcie ustawy grożą - zdaniem Ujazdowskiego - wprowadzeniem praktyki \"nowego państwa policyjnego, nowej postaci despotyzmu, który korzysta z wielkich systemów informatycznych\".
Przecież oni, (PIS) będąc u władzy chcieli własnie stworzyć państwo policyjne a teraz to jest ich argumentem przeciw???