Czemu widzisz drzazgę w oku PiS-u a w swoim belki nie dostrzegasz??? Przecież to twój wpis aż ocieka od nienawiści! Czyżby tatuś był w ZOMO? A może dziadziuś w UB?
To jest bardzo dobra wiadomość. Od czegoś trzeba się odbić. A jeśli chodzi o PO, to jak ludzie w końcu zorientują się co jest naprawdę grane, to skończą jak Unia Wolności. I to też jest bardzo dobra wiadomość.
ja jestem starsza od syna Janusza Palikota, a też nie rozumie zachowania policji, kiedy zaczęłam pisać na forum mam z nimi co jakiś czas do czynienia ( od ok. 1,5 roku) uważam, że takie sprawy trzeba nagłasniać bo to nie są żarty z tym państwem totalitarnym, jeżeli nic nikogo nie bedzie obchodziło to wkrótce w tym kraju nic nie bedzie można glośno powiedzieć,
a ~do powyżej widzisz każdy ma cos w życiu do zrobienia i nie mnie tu decydować jaka jest moja rola:)
to, ze policja bije bez świadków to tajemnica Poliszynela i czas najwyższy ukrócić te metody bo to samowola i brak profesjonalizmu. Jednym slowem do policji powinni być wybierani ludzie z odpowiednim IQ, a nie jacyś zwyrodnialcy