Niespodzianka w Słupsku - HYdE PaRK

Strona 4 z 17    [ Posty: 162 ]

Napisano: 02 gru 2014, 14:16

rozumiem wszystko oprócz tego "ale płacimy komuś z sąsiadów korzystającym z pomocy"- tzn. jak płacicie? jaka forma, sąsiadom?
Zapytam też jeśli można o jeszcze jedną kwestie i zmykam - jesteś na stanowisku pr. socjalnego - specjalista ? ile w przybliżeniu płaci wam szef ??załóżmy ze stażem 14 lat + reszta co trzeba - weźmie 2600 netto?
emilka14

Napisano: 02 gru 2014, 14:22

już nie pracuję na stanowisku pracownika socjalnego.
Pomoc sąsiedzka polega na tym, że któryś z bezrobotnych sąsiadów zobowiązuje się do sprawowania opieki i jest z nim podpisywana umowa o dzieło
Pracownicy socjalni z takim stażem mają u nas powyżej 3000 netto
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 02 gru 2014, 14:27

dobra dzięki .
emilka14

Napisano: 02 gru 2014, 15:35

Ktoś go wybrał i zaufał. Kto powiedział że gej nie może władać miastem? Mam się powtarzać? Nie chce mi się.
Gejów będzie wychodzić z szaf coraz więcej czy tego chcecie czy nie. Społeczeństwo nam sie zmienia, rozwija i otwiera. Wielu rzeczy nie trzeba się już wstydzić. Geje są w polityce, kulturze, sztuce, filmie. Robią kariery, zarabiają krocie w przeciwieństwie do was.
W Polsce muszą krzyczeć i paradować na manifach ponieważ mają ograniczone prawa.

Biedroń pomysły na miasto ma. Podałem je w linku powyżej. Słupczanie dali mu szansę i po czynach go poznają. A co robi po robocie w domu to jego sprawa.
Adam29

Napisano: 02 gru 2014, 17:35

Zawsze gdy emilce brakuje wiedzy, argumentów, bo kultury nigdy nie ma, wtedy posługuje się sprawdzoną metodą, czyli ubliżanie rozmówcy, deprecjonowanie itd. licząc na to,i słusznie, że adwersarz straci ochotę na dalszy dialog. Pamiętamy, że masz jeszcze narzędzia ostateczne czyli SIERP I MŁOT.
Udzielę ci prezydenckiej rady: jak masz migrenę - zrób sobie lewatywę.
obserwatorka

Napisano: 02 gru 2014, 19:11

geje nie mają żadnych ograniczonych praw. Zresztą oni nie chcą równych praw, oni chcą przywilejów.
Jak gdzieś dopchają się do władzy to tworzą jej zamknięty krąg i kółka wzajemnej adoracji (za przykład niech posłuży chociażby wypowiedź Szczepkowskiej czy różowa mafia w Watykanie).
Władze ma sprawować osoba kompetentna, a nie osoba znana z tego że myli kontakt z wtyczką
asad

Napisano: 02 gru 2014, 19:43

Jak już pisałem on wygrał uczciwie demokratyczne wybory. Słupczanie wiedzą że Robert nie robi tego z kobietą.
Adam29

Napisano: 02 gru 2014, 20:29

obserwatorko
tym razem chciałam ci podziękować . Mówię serio.. Po porannych migrenach ani śladu.Przeczytałam Twój post i w chwilę później zwymiotowałam w łazience, tak prowokacja od czasu do czasu jest mi niezbędna.Także bez lewatywy się obeszło. Nawiasem mówiąc nigdy nie miałam- ponoć tragedia, tak mówią moje koleżanki, które rodziły dzieci.
Przepraszam wszystkich czytających za zbyt realistyczny opis tudzież brak kultury -ale tutaj mówimy sobie wszystko.

ps. obserwatorko - to żadna sztuczka/ metoda z mojej strony, wymierzona w Ciebie- teraz czuję się dobrze i możemy rozmawiać. Podaj temat, zagadnienie , określimy czas na udzielenie odpowiedzi. Może być fajna zabawa. Byle nie w godzinach pracy. Mówię poważnie.
emilka14

Napisano: 02 gru 2014, 20:54

Przesada. Siostra niedawno rodziła i mówi że luzik. Teraz większość ma cesarki. Po co się męczyć jak można ciachnąć i po sprawie. Mam zajebistą siostrzenicę.

Ma ktoś info jaką przewagę miał Biedroń nad swym konkurentem?
Adam29

Napisano: 02 gru 2014, 22:15

Emilko, to ty nie masz dzieci??????????
obserwatorka

Strona 4 z 17    [ Posty: 162 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x