Obgadać szefa.... - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 6 z 7    [ Posty: 62 ]

Napisano: 09 lip 2015, 16:14

(..) dziś piękność Twą w całej ozdobie
wiedzę i opisuję bo tęsknię po Tobie (..)

ps. Dziękuję Ares.
Z poważaniem wielkim dla Twojej osoby. Jesteś tuż obok...
Emilka.

Napisano: 09 lip 2015, 16:30

Dobrze że na tym pełnym marudzenia i bierności forum są tacy jak ty. Kto by pomyślał że kwiat z Litwy tak dobrze przyjmie się na polskiej ziemi. Niech cię pszczoły zapylają i roznoszą to dalej po całym kraju.

Bez skojarzeń proszę. Wy tylko o jednym;)
Ares30

Napisano: 10 lip 2015, 13:25

Nikt nie obgada szefa?
Taki fajny temat:)
Ares30

Napisano: 10 lip 2015, 15:25

Dla mojego- SZKODA SŁÓW
aa2

Napisano: 10 lip 2015, 15:43

Taki dobry? Spoko.
Ares30

Napisano: 10 lip 2015, 16:46

Ares30 pisze:Moimi szefami w ops-ach były zawsze kobiety więc nie mogło być dobrze. Bez urazy.
Podejrzliwe, bratające sie z niektórymi pracownicami bardziej niż z innymi, toksyczne, złośliwe.
Może to dlatego że dużo młodszy byłem od reszty i miałem inne pomysły na tę robotę.

Emilko to śliski temat. Pamiętaj że w wielu ops-ach są dobrzy informatycy którzy na polecenie dyrektora/kierownica mogą daną osobę namierzyć. Nie piszcie o przełożonych w pracy.
Sam pisałeś, że to niebezpieczny temat ;)
angoc

Napisano: 10 lip 2015, 17:11

Nie ma tematów niebezpiecznych- o wszystkim można i trzeba rozmawiać- tym bardziej na portalach.
Niestety nie ze wszystkimi się da, a pracownicy socjalni to wyjątkowo trudna grupa .
Emilka.

Napisano: 10 lip 2015, 17:34

Bo nic im w życiu nie wychodzi. Niskie zarobki, źli szefowie, wrogo nastawione media, niebezpieczne rejony, nawał pracy (na forum). Jest się z czego cieszyć?
Ares30

Napisano: 10 lip 2015, 20:40

To po jakiego tu pracujesz obserwuj ogłoszenia i startuj na szefa. Zobaczysz jak się fajnie pracuje z takimi jak ty.
iza12

Strona 6 z 7    [ Posty: 62 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x