Ogólnopolskie DNI PROTESTU - HYdE PaRK

Strona 3 z 41    [ Posty: 408 ]

Napisano: 15 sie 2013, 21:23

Ten protest trzech centrali związkowych jest odpowiedzią na pogarszającej się warunki pracy, bezrobocie, wiek emerytalny wydłużony, arogancję i bezduszność władzy. PROTESTU TEGO NIE ORGANIZUJE PiS !!! TEN PROTEST PRZYGOTOWUJĄ TRZY CENTRALE ZWIĄZKOWE, OPZZ, FZZ oraz NSZZ Solidarność.
~protest

Napisano: 15 sie 2013, 21:25

ja dzibar nie muszę - nie jestem związkowcem i jak jak trafnie pisze ~ola nikomo nic nie obiecywałem w przeciwieństwie do eski opezezzetu i całej tej zgrai rodem z peerelu - tu chodzi o ich związkowe stołki i apanaże o nic więcej i po raz kolejny wyrażę swoją opinię

\"i co dalej - rząd utworzy facet co nawet nie ma żony, dzieci, karty (no może już ma) facet co na prochach nie wie co mówi i robi, skazany prawomocnym wyrokiem za kłamstwa, facet dla którego nie istnieje przyszłość a jedynie przeszłość i chęć dokonania zemsty na wszystkich myślących inaczej niż on, facet, który już raz rządził przez dwa lata rozpieprzając gotówkę po sld (czy czym tam wtedy było sld) na kupowanie różnych grup społecznych a jak rozdał wszystko to sie zdetronizował - a może ska z opezetzetem zrobią rząd \"fachowców\" od strajku, śrub, opon,gróźb i straszenia i dlatego zgadzam się z :

\"2013-08-14 12:07
Re: Ogólnopolskie DNI PROTESTU
wysłane przez ~APEL dnia 2013-08-14 12:07:26

~APEL

PROTEST WSZYSTKICH PRZECIWKO WSZYSTKIEMU I WSZYSTKIM

i popieram protesty we wrześniu i do końca świata albo i o jeden dzień dłużej albo alleluja i do protestu\"
~ja

Napisano: 15 sie 2013, 21:40

To jest PROTEST przeciw coraz gorszym warunkom życia w Polsce. Większości wobec nielicznej grupy rządzących, którzy mają na cygara i garnitury. Natomiast coraz więcej osób zbiera szczaw i mirabelki.

~protest

Napisano: 15 sie 2013, 21:45

i pytam poważnie co dalej - upada rząd i co dalej?
~ja

Napisano: 15 sie 2013, 21:53

Dalej już tylko życie w lepszej Polsce pozostaje.
~protest

Napisano: 15 sie 2013, 21:58

taaa.
~ja

Napisano: 15 sie 2013, 22:14

UWAGA! DEZINFORMACJA i DEZINFORMATOR

1) Wszelkie posty wysłane na grupą dyskusyjną przez namierzonego zwolennika prawdy mogą skutkować natychmiastową reakcją. Rząd i innych podobnie silnych graczy stać na płacenie ludziom za ślęczenie przy komputerze i czekanie na okazję do wyrządzenia szkody. Ponieważ dezinformacja w grupach dyskusyjnych działa tylko wtedy, gdy czytelnik ją widzi - szybkie działanie jest konieczne, w przeciwnym bowiem razie użytkownicy mogą zostać przeciągnięci na stronę prawdy.

2) Gdy z dezinformatorami mamy do czynienia w bardziej bezpośredni sposób, jak na przykład poczta elektroniczna, konieczne jest opóźnienie - będzie ono zwykle wynosić co najmniej 48-72 godziny. Pozwala to przedyskutować strategię zespołu pod kątem najskuteczniejszej reakcji, jest to również dość czasu, aby w razie konieczności \"uzyskać zgodę\" lub instrukcje od zwierzchników.

3) Również w przypadku grup dyskusyjnych, poza działaniem opisanym w punkcie 1. często można także odnotować przygowanie i odpalenie silniejszej amunicji w tym samym terminie 48-72 godzin - do gry wkracza zespół. Dzieje się tak szczególnie wówczas, gdy będąca na celowniku poszukująca prawdy osoba lub jej komentarze zostaną uznane za ważne w sensie możliwości ujawnienia prawdy. Tym sposobem poważny użytkownik ujawniający prawdę będzie zaatakowany dwukrotnie za ten sam grzech.

https://www.ops.pl/forum.php?page=6&cmd= ... ategory=42

https://www.proparanoid.net/truth.htm

~pamiętamy

Napisano: 15 sie 2013, 23:26

no taaa i wszystko jasne - spisek qrw.a, nic tylko spisek!
~ja

Napisano: 16 sie 2013, 0:04

Żaden spisek, tylko antycypacja tego co jeszcze w tym wątku zostanie napisane. I już zostało napisane np. PiS za tym stoi, \"To rusza kampania wyborcza PiSu\" - olga powyżej. Albo te twoje dywagacje: \"PROTEST WSZYSTKICH PRZECIWKO WSZYSTKIEMU I WSZYSTKIM, i popieram protesty we wrześniu i do końca świata albo i o jeden dzień dłużej albo alleluja i do protestu\"- ośmieszanie?
~pamiętamy

Napisano: 16 sie 2013, 0:30

Antycypacja
antycypacja
1. «zakładanie czegoś jeszcze nieistniejącego»
2. «oznaka, zapowiedź przyszłych wydarzeń»
3. «pogląd przyjęty z góry, jeszcze nieudowodniony, ale znajdujący później swoje potwierdzenie»
4. zob. upodobnienie wsteczne.
5. «niezgodna z porządkiem czasowym lub logicznym kolejność pojawiania się jakichś elementów w wypowiedzi»
6. muz. «wprowadzenie do akordu jednego lub więcej dźwięków składowych akordu następnego»
7. «przystosowanie się organizmu do bodźców»

które wybierasz
jakie ośmieszanie no jakie zachęta do poważnego strajka wszystkich przeciwko wszystkiemu i wszystkim i z tego narodzi się antycypacja przeszłości
i jak protestuje ~~protest \"Dalej już tylko życie w lepszej Polsce pozostaje.\" i tego od ~otesta oczekuje naród i tej wersji się trzymamy jakby co
~ja

Strona 3 z 41    [ Posty: 408 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x