Ogólnopolskie DNI PROTESTU - HYdE PaRK

Strona 6 z 41    [ Posty: 408 ]

Napisano: 16 sie 2013, 13:43

\"Kancelaria Premiera zawarła interesującą umowę z jedną z agencji PR. Jeden z punktów zobowiązuje firmę m. in. do rekomendacji działań prowadzących do \"złagodzenia lub zniwelowania w mediach społecznościowych opinii o działaniach Kancelarii Prezesa Rady Ministrów, jak i samego Prezesa Rady Ministrów\". Jako pierwszy o sprawie napisał Piotr Waglowski, znany prawnik i twórca serwisu Vagla.pl. ...\"

Staraj się beton, staraj a może ci zapłacą. A może już ci płacą?
~olo

Napisano: 16 sie 2013, 14:11

Toż ja chciałem do was dołączyć. Kilka razy was pytałem jak się dostać do waszej roboty. Byłbym wzorowym PISdzielcem, gdybym pracował za godziwe pieniądze. Byłbym lepszy od was w opluwaniu i obrzucaniu g.ówn.em. Byłbym lepszy od was bo wy tylko to potraficie czynić. Ja myślę, że mam trochę więcej umiejętności.
~betonowy

Napisano: 16 sie 2013, 16:07

Każdy może przeczytać, że głównym specjalistą od obrzucania fekaliami na tym forum jest betonowy wspierany przez Adama. Wystarczy prześledzić posty by przekonać się, że jedynymi osobami poniżającymi pozostałych, obrażającymi, wyzywającymi, grożącymi, posługującymi się kłamstwem, zachęcającymi do mordowania innych ludzi jest betonowy i Adam. Czytając wasze posty mamy do czynienia z najczystszym przejawem nienawiści do ludzi o innych przekonaniach. Gdybyśmy żyli w normalnym kraju, już dawno bylibyście osądzeni. Ale mam wrażenie, że to jedynie kwestia czasu.
~olo

Napisano: 16 sie 2013, 16:33

Wydarzenie niespotykane i przełomowe!
Kod: Zaznacz cały
Wspólna Akcja Protestacyja trzech central związkowych: FZZ, NSZZ Solidarność, OPZZ jest wydarzeniem niespotykanym! Odmienne są etosy i barwy polityczne tych organizacji. To że mówią jednym głowsem jest fenomenem! Sprawy pracownicze w Polsce i warunki życia mieszkańców ewidentnie idą w złym kierunku skoro jest ten wspólny protest! Że wciąż mówią jednym głosem, oznacza że sprawa wciąż jest ważna dla uczestników protestu i nie udało się dotychczas rozbić tej koalicji. Zgodnie z kanonami socjotechniki, takie wydarzenie nie powinno mieć miejsca!

Dziel i rządź (łac. divide et impera) - stara i praktyczna zasada rządzenia polegająca na wzniecaniu wewnętrznych konfliktów na podbitych terenach i występowaniu jako rozjemca zwaśnionych stron. Jako pierwsi zastosowali ją Rzymianie. Ten imperatyw pojawił się również w kanonach sprawnego rządzenia autorstwa prekursora socjotechniki - Niccolo Machiavelli. ("Książę" - najsłynniejsze dzieło Niccolo Machiavellego, jedna z najważniejszych pozycji w dziejach filozofii politycznej, poradnik strategii utrzymania władzy, źródło doktryny politycznej zwanej makiawelizmem.
angoc

Napisano: 16 sie 2013, 17:12

Betonowy napisał:

\"... Byłbym lepszy od was w opluwaniu i obrzucaniu g.ówn.em. ... Ja myślę, że mam trochę więcej umiejętności.\"

Betonowy ty nie musisz myśleć, to jest pewne. Na tym forum jesteś jedynym, który to robi więc nie masz żadnej konkurencji. Jest tylko jeden pozytyw twojego wpisu, a mianowicie to, że sam przyznajesz się w czym jesteś lepszy a wobec tego nie trzeba ci tego wcale udowadniać.
~franek

Napisano: 16 sie 2013, 17:13

Kogo i jakimi słowami obraziłem? Kogo zwyzywałem? Komu naubliżałem? To mnie wyzywa się za każde wypowiedziane zdanie. To mnie 33-latka banda id.i.o.tów i n.i.e.d.omyłów okrzyknęła komunistycznym zbrodniarzem. Leczcie się frajerzy na nogi bo na głowę to już stanowczo za późno.

\"Gdybyśmy żyli w normalnym kraju, już dawno bylibyście osądzeni. Ale mam wrażenie, że to jedynie kwestia czasu. \" - za co ? za to, że wkurzyłem kilku i.d.i.o.tów?

A ta wasza \"PISlamska republika\" nigdy nie powstanie bo naród wam w ostatniej chwili pokaże wała. Wasz prezzio kłamczyński nie wytrzyma do wyborów i wcześniej się skompromituje, jak to zawsze robił w decydujących momentach.
~betonowy

Napisano: 16 sie 2013, 17:26

Nie nazywaj innych kłamcami jeśli sam zostałeś przyłapany ma kłamstwie!
~franek

Napisano: 16 sie 2013, 17:29

A kto tam cię wie ile masz lat. Nigdy nie wiadomo kiedy piszesz prawdę a kiedy kłamiesz.
~ola

Napisano: 16 sie 2013, 17:36

A jakże, znowu kłamie. Zadałem sobie trochę trudu by sprawdzić czy ktoś betonowego nazwał komunistycznym zbrodniarzem no i nic. On chyba powinien przejść terapię, bo chyba jest nałogowym kłamcom.
~karol

Napisano: 16 sie 2013, 17:47

Ewidentnie się boisz zmian betonowy!
Nie jest prawdą to co piszesz np.:

"A ta wasza "PISlamska republika" nigdy nie powstanie bo naród wam w ostatniej chwili pokaże wała. Wasz prezzio kłamczyński nie wytrzyma do wyborów i wcześniej się skompromituje, jak to zawsze robił w decydujących momentach".

Jeszcze raz warto podkreślić, że organizatorem tego wydarzenia nie jest PiS. Dni Protestu są wspólną inicjatywą trzech central związkowych FZZ, "S", OPZZ.

Na oficjalnych stronach internetowych tych trzech central związkowych można przeczytać, dlaczego we wrześniu będzie ta wspólna akcja protestacyjna.

Forum Związków Zawodowych
https://www.fzz.org.pl/

NSZZ "Solidarność
https://www.solidarnosc.org.pl/

Ogólnopolskie Porozumienie Związków Zawodowych
https://www.opzz.org.pl/
~pamiętamy

Strona 6 z 41    [ Posty: 408 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x