Napisano: 18 gru 2013, 16:50
Jerzozwierz ...- ale czemu to Cię śmieszy ? prawo powszechnego ciążenia w przypadku Einsteina stało się drogą do stworzenia teorii i koncepcji czasu, przestrzeni , związków miedzy masą \"bezwładną\" i grawitacyjną ..nie wiem co w tym śmiesznego. Nie było tak?
ale Emilian - o to mnie \"dźwignęło\"- ale ok.
Ja sobie pomyślałam- że:
zastosowanie tu klucza : \"tłumacz się\" lub \"dyskusja\" - nie wniesie kompletnie nic. Twoja opinia , teza - że nie \" liznęłam tematu \" - są dla mnie nie do przyjęcia - ale nie zamierzam tez przytaczać argumentów - by to uzasadnić. Nie widzę powodu .
Co do stresu , sytuacji trudnych . Tylko z takimi pracuje - NA OKRĄGŁO. Policja - Sąd- Interwencje kryzysowe, Sąd , Policja ...itd. , itd. Wierzysz ? Mało mnie to obchodzi.
Do dochodu ( o i to jest dla was punkt zapalny) z firmy macierzystej trzeba dodać 1200 brutto z terapii dzieci , z mediacji jakieś 700 netto zł no i jakieś 500 brutto za opinie do Sądu. Wierzysz ?dokładnie tak samo mało mnie to obchodzi ?
Ponieważ nie ma to żadnego związku z moimi poglądami , opiniami , które wyrażam.
Czy kłamię ? zaryzykowałam . Na forum jest gość , który zna mnie prywatnie.