Opinie na temat założeń do zmian w ustawie o pomocy społecznej - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 6 z 15    [ Posty: 145 ]

Napisano: 18 gru 2013, 21:55

Mało was na tym profilu.
~Adam

Napisano: 18 gru 2013, 22:32

A co zrobiłeś, żeby było więcej?
https://www.facebook.com/federacja.socjalnych
Oglądalność profilu z każdym dniem wzrasta!
~info

Napisano: 18 gru 2013, 23:17

\"to nie jest możliwe abym pracowała tylko w tej branży\"

Mam przecież tyle siły w sobie.
Pracuje także jako asystent rodziny, terapeuta, mediator, kurator społeczny, biegła w GKRPA, doradca zawodowy i wolontariuszka hospicjum. Zajmuję się także opieką nad dzieckiem i swoją rodziną, prowadzeniem domu, a w wolnych chwilach gram na akordeonie i tańczę w zespole regionalnym. Poza tym szydełkuje, haftuje, gotuje, jeżdze na rowerze, gram na komputerze, maluję, pisze poezje. W przerwach zajmuje się snuciem banialuk na forum OPS... ;)) A to tylko na jednej kawie dziennie! ;))
~Adamobójca

Napisano: 18 gru 2013, 23:56

jeszcze 120% normy na traktorze robię - jestem przodownicą pracy
~Y

Napisano: 19 gru 2013, 0:02

Strach się tu odezwać, ale zaryzykuję :) bo mam pytanie do ~info
Mógłbyś kilka słów napisać, co było na tym spotkaniu?
~betta

Napisano: 19 gru 2013, 0:02

Sherlock Holmes znany na forum ops.pl jako Adamobójca odkrywa prawdę o Emilce! Nie jest możliwe istnienie takiej wirtualnej supersocjalwomen w realu!
~info

Napisano: 19 gru 2013, 0:04

Do Betta
Nie wiem co było. Nie uczestniczyłem w tym spotkaniu. Informacja zapewne niebawem się pojawi.
~info

Napisano: 19 gru 2013, 0:08

Na zdjęciach zobaczyłam znajome pomieszczenie ;) myślałam, że ~info to jeden z dwóch gości stojących obok superministerwoman. Dopóki Emilka nie zajmie tego pomieszczenia ;), co oczywiście niebawem nastąpi.
~betta

Napisano: 19 gru 2013, 0:08

Supersocjalwoman istnieje. Ale jej aktywność wymaga stosowania tego samego nieszkodliwego lekarstwa które wciągał nosem z \"kreski\" pewien ex senator... ;) Emilkę nigdy bym nie podejrzewał o stosowanie medycyny alternatywnej! ;)

PS. Nie bój się betta - obronię Cię! :)
~Adamobójca

Napisano: 19 gru 2013, 0:11

Dzięki :) Od razu mi przestały ręce drżeć nad klawiaturą... :)) i oczy rozbiegane się uspokajają. Jeszcze chwila, a zacznę nawet kojarzyć i myśleć. Oczywiście o zmianach w pomocy ;)
~betta

Strona 6 z 15    [ Posty: 145 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x