\"to nie jest możliwe abym pracowała tylko w tej branży\"
Mam przecież tyle siły w sobie.
Pracuje także jako asystent rodziny, terapeuta, mediator, kurator społeczny, biegła w GKRPA, doradca zawodowy i wolontariuszka hospicjum. Zajmuję się także opieką nad dzieckiem i swoją rodziną, prowadzeniem domu, a w wolnych chwilach gram na akordeonie i tańczę w zespole regionalnym. Poza tym szydełkuje, haftuje, gotuje, jeżdze na rowerze, gram na komputerze, maluję, pisze poezje. W przerwach zajmuje się snuciem banialuk na forum OPS... ) A to tylko na jednej kawie dziennie! )
Na zdjęciach zobaczyłam znajome pomieszczenie myślałam, że ~info to jeden z dwóch gości stojących obok superministerwoman. Dopóki Emilka nie zajmie tego pomieszczenia , co oczywiście niebawem nastąpi.
Supersocjalwoman istnieje. Ale jej aktywność wymaga stosowania tego samego nieszkodliwego lekarstwa które wciągał nosem z \"kreski\" pewien ex senator... Emilkę nigdy bym nie podejrzewał o stosowanie medycyny alternatywnej!
Dzięki Od razu mi przestały ręce drżeć nad klawiaturą... ) i oczy rozbiegane się uspokajają. Jeszcze chwila, a zacznę nawet kojarzyć i myśleć. Oczywiście o zmianach w pomocy