do My - ja nawet nie wiem jak się do Ciebie zwracać i rozmawiać z Tobą.Nie lubię takich sytuacji - no ale jest jałowo.
Terapeuta.
Poważna sprawa - jaka? Zmiany ? - no tak to były poważne tematy,sprawy -ale nikt Was o zdanie nie pytał i ostatecznie - wynikiem tego jest wasza frustracja , która teraz znalazła ujście w postaci międlenia tematu na forum . I to mój terapeuto- ja mogę ewentualnie podciągnąć pod próbę dowartościowania się -bardzo nieudolną .
Wkurzony - Uwierz mi \"efektywność\" obecnego systemu pomocy społecznej ( m.in.rzesza \"wyuczonych \"nieudaczników - zależnych od paru groszy - bez motywacji i chęci do zmiany) - jest tak wątpliwa jak prawda o owym jabłku spadającym na śpiącego naukowca.
Niemniej jednak teoria powstała - a następni ją wykorzystali z wielkim powodzeniem.
Może i tym razem będzie tak samo - Koncepcja Nowej pomocy społecznej stworzy, mam nadzieję podwaliny dla rozwoju wielkich osobowości - którzy widzą pomoc społeczną inaczej .
Mam na myśli oczywiście m.in siebie . Widzę też obok siebie Adama. Wy się starzejecie - i się boicie zmian - ja mam czas ..