Opinie na temat założeń do zmian w ustawie o pomocy społecznej - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 7 z 15    [ Posty: 145 ]
Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW

Napisano: 19 gru 2013, 0:13

Ten proszek to tak zwany OPSonit... ;) Supermana też wzmacniał! Latał chłopak z pelerynką na wysokości lamperii - tak jak nasza Emilka! ;)
~Adamobójca

Napisano: 19 gru 2013, 0:14

zaraz się uduszę ze śmiechu :))))))
~betta

Napisano: 19 gru 2013, 0:18

Lepiej nie uduś się, bo będzie moja wina i pójdę do paki. I nawet legendarny Bartek z Wieżyczki mnie nie ochroni... Bo jestem kusząco przystojny! ;))
~Adamobójca

Napisano: 19 gru 2013, 0:21

Legendarny Bartek sam się pewnie skusi :) Pamiętam, że napomykał tu kiedyś o swingersach...
Hmm... kusząco?
~betta

Napisano: 19 gru 2013, 0:23

Fakt, pamiętam ten niepokojący wątek w jego wpisach... :) Swoją drogą dawno nie wizytował naszego grajdołka. :(

No może nie tak kusząco jak kosmita z reniferem ale obleci!
http://www.ops.pl/forum.php?page=&cmd=s ... category=1
~Adamobójca

Napisano: 19 gru 2013, 0:28

Mnie oni przypominają teletubisie :)
~betta

Napisano: 19 gru 2013, 0:31

Odeszliśmy nieco od tematu... ;)
~betta

Napisano: 19 gru 2013, 9:52

betta i Adamobójca- przecudne i zabawne rozmowy nocne

Romans starszego pana , który zaczyna żyć o 22.30 przed klawiaturą udając Bonda przed naszą \"Lejdi\" - której nie wiele potrzeba , by poczuła się kobietą spełnioną pod każdym względem, ale najbardziej intelektualnym.
Rozumiem że w momencie stwierdzenia betty
\" odeszliśmy nieco od tematu ...;) był orgazm.
Gratuluje obojgu formy .

~emilka

Napisano: 19 gru 2013, 10:01

Emilko co za ironia, co za sarkazm, bardzo nieładnie, bardzo
liczyłem że pod tą pychą, zarozumiałościa i ,,co to nie ja \" ,, ja ja ja najlepsza \" kryje sie człowiek ( nie piszę kobieta bo zbyt przypominasz Adama ) a kryje się zawistna, samotna S U K A.
Powodzenia w szukaniu faceta będzie ci potrzebne... ja od takich potworów zmykam pa
~raaaz

Napisano: 19 gru 2013, 11:53

miało zaboleć.

P.S Samotna nie - ale wyrachowana- jak mnie ktoś obraża.
~emilka

Strona 7 z 15    [ Posty: 145 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x