Pełnomocnik ds. profilaktyki uzależnień - Uzależnienia, Bezdomność

Strona 2 z 3    [ Posty: 24 ]

Napisano: 26 paź 2007, 16:01

Kasiu, ja pracuję z rodzinami z problemem alkoholowym. W 100-tysięcznym mieście.
~Izolda

Napisano: 28 paź 2007, 23:24

a jaki Masz staż pracy i czy podzieliłabyś sie swoim doświadczeniem z tymi, co go mają niewiele?
~obserwator

Napisano: 12 lis 2007, 19:51

ja jestem z małej miejscowosci ...zajmuję się profilaktyka ale oprócz tego jeszcze inne sprawy i ustawy
~t.g

Napisano: 12 lis 2007, 19:52

ja jestem z małej miejscowosci ...zajmuję się profilaktyka ale oprócz tego jeszcze inne sprawy i ustawy
~t.g

Napisano: 25 sty 2008, 13:30

poprosze o kontakt z osobą , która zajmuje się sprawami dot. profilaktyki uzależnień
~Weronika

Napisano: 29 sty 2008, 21:48

A czym zajmuje się pelnomocik , czy może np. powolać punk konsultacyjny lub tworzyć grupy wsparcia ?
~anka

Napisano: 07 kwie 2008, 13:41

czy pełnomocnik ds. profilaktyki i rozwiązywaniaproblemów alkoholowych ma obowiązek odwiedzać domy osób kierowanych na leczenie odwykowe i monitorować jego leczenie.
~pola

Napisano: 10 kwie 2008, 20:47

Jaki zakres obowiązków u was ma pełnomocnik wójta?
~marlen

Napisano: 15 kwie 2008, 21:12

U nas pełnomocnik nie jest przypisany do OPSu i nic go nie Łączy , bo i nie chce. Nie wyobrażam sobie ,że miaby chodzic po domach nawet gdyby mu wolno byłO.
moim zdaniem dobrym rozwiązaniem jest gdy pełnomocnik jak i profolaktyka jest prowadzona w obszarach pomocy spoŁecznej wychodzi i taniej, i świadczona pomoc jest udzielana pełniej i sprawniej.
~terenowa @

Napisano: 25 kwie 2008, 11:32

Mam takie pytanie: Czy w ramach profilaktyki alkoholowej mogą być zawarte umowy z instruktorami sportowymi?
~Majka

Strona 2 z 3    [ Posty: 24 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x