Pełnomocnik ds. profilaktyki uzależnień - Uzależnienia, Bezdomność

Strona 3 z 3    [ Posty: 24 ]

Napisano: 25 kwie 2008, 11:32

Mam takie pytanie: Czy w ramach profilaktyki alkoholowej mogą być zawarte umowy z instruktorami sportowymi?
~Majka

Napisano: 28 kwie 2008, 13:57

chciałabym się dowiedzieć kto może zgłosić osobę do gminnej komisji sd rozwiązywania problemów alkoholowych, ponieważ w mojej gminie upierają się, że może to być tylko osoba z rodziny, a nie np. pracownik socjalny czy osoba obca. Gdzie można to sprawdzić? Bardzo proszę o pomoc
~anita

Napisano: 06 maja 2008, 10:00

wniosek do gkrpa o podjęcie działań w stosunku do osoby nadużywającej alkoholu, może złożyć każdy, kto uważa, że jej picie jest problemowe. Zadaniem komisji jest zebrać stosowne dokumenty (opinię z ops, informację z policji, jeżeli są dzieci, to czasami proszę o opinię na ich temat szkołę), które potwierdzą (bądź nie), że sprawa kwalifikuje się do dalszego prowadzenia. Mam na myśli przesłanki z ustawy o wychowaniu w trzeźwości, z ktorych co najmniej jedna musi być spełniona.
~renata

Napisano: 17 lis 2008, 13:48

Od 10 lat jestem pełnomocnikiem ds. uzależnień w 4-rech gminach na śląsku i chętnie podzielę się jakimś swoim skromnym doświadczeniem. Proszę o kontakt na adres: [email protected]
~Waldek

Strona 3 z 3    [ Posty: 24 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x